2777
2789
اصلا ازدواج چیز اجباری نیست بعضی ها ازدواج میکنن بعضی ها هم نه حتما که نباید همه ازدواج کنن والا بع ...

والا ی فامیل داغون داریم . طرف یبار ازدواج کرده مهر طلاقش خشک نشده رفته خواستگاری . نه خونه داره نه قیافه . معلمم هست . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیشه ولی طراوت پوستت ازبین میره من جالبه خانومهایی که ازدواج نکردند را از چهره میتونم تشخیص بدم ...

من که همیشه برعکسشو دیدم. اکثر خانمای متاهل نسبت به هم سن و سالاشون پیرتر نشون میدن تازه اگه بچه دار شده باشن که خیلی شکسته تر هم میشن

آره مخصوصا اگه دختر باشی اطرافیان تا وقتی که ازدواج نکنی دهنتو سرویس میکنن

اون میدونی چیه وقتی هیچ کاره باشی 

والا من الان عمه ای دارم مجرد بهترین زندگی رو تنهایی واسه خودش ساخته 

شغل خودش رو هم داره اکثر اوقات هم میشینه پشت ماشین 

و میره مسافرت برا خودش 

واسه خودش اینقدر خوب زنی میکنه همیشه رو پای خودش وایستاده 

اون میدونی چیه وقتی هیچ کاره باشی والا من الان عمه ای دارم مجرد بهترین زندگی رو تنهایی واسه خودش ساخ ...

والا خوشبحالش من که فعلا دانشجوام و مامانم مغزمو خورده سر این قضیه و تنهایی هم نمیزارن برم سفر و خوشگذرونی

رو چ حساب مثلا

از یه سنی به بعد نا خوداگاه ادم احتیاج داره قابل توصیف نیست

نمیدونم‌چطور بیان‌کنم

اصلن همچیم عالی باشه دل خودت نا ارومه دلت زندگی این روند طبیعی ک ازدواج کنی صاحب فرزند بشیو میخواد حتی اونایی ک شرایط یه ازدواج راحتو ندارن باز ته دلشون میخوان

مگر اینک خودت دلی این روندو نخوای یا مثلا کلا از یه دید دیگه به زندگی نگاه کنی و هدف دیگه ای داشته باشی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

از یه سنی به بعد نا خوداگاه ادم احتیاج داره قابل توصیف نیستنمیدونم‌چطور بیان‌کنماصلن همچیم عالی باشه ...

والا ما ک همچین چیزی ندیدیم . هر چی ازدواج کرده مث چی پشیمونه . 

والا ی فامیل داغون داریم . طرف یبار ازدواج کرده مهر طلاقش خشک نشده رفته خواستگاری . نه خونه داره نه ...

اصلا تنهایی زندگی عشقی توشه 

که تو هیچی پیداش نمیکنی 

من واقعا این فرهنگ بعضی از خانواده های ایرانی رو درک نمیکنم 

یارو حتما باید ازدواج کنه 

باید بچه داشته باشه 

نه خودشون از زندگیشون خیلی راضی ان 

والا یکی میبینی قسمتشه ازدواج میکنه یکی هم نه 

یکی دوس داره یکی  دوس نداره 

چیکار داریم به مردم 

اینقدر فضول زندگی بقیه ان یکم رو خودشون کار کنن 

یکم خودشونو اصلاح کنن 

از یه سنی به بعد نا خوداگاه ادم احتیاج داره قابل توصیف نیستنمیدونم‌چطور بیان‌کنماصلن همچیم عالی باشه ...

اگه ازدواج خوب بود ک اینجا این همه تاپیک خیانت و زندگی های داغون نبود . 

اصلا تنهایی زندگی عشقی توشه که تو هیچی پیداش نمیکنی من واقعا این فرهنگ بعضی از خانواده های ایرانی رو ...

من میدونم . مثلا ازدواج کنم . قید ماشین خوب رو باید بزنم . ازدواج هزینه داره مسولیت داره . مهریه داره

چقد طرف سسخل باشه با این تورم و با این شغل بره زن بگیره.

وآلا یا رو تو خرج خودش مونده  اسم  ازدواج میاره 

تنهایی فقط 

به فکر خودت باشی از زندگیت لذت ببری درست و حسابی 

دیگه چی میخوای 

2790
2778
2791
2779
2792