2821
2789
چون یه سریا رو پیدا میکنن و انقد رو مخش کار میکنن تا قبول کنه سبد محصول تهیه کنه و بعدش مجبور میشه ا ...

دقیقا بخدا با هر کی دو کلمه حرف میزنی میگه محصولات نمیخای ولمون کن بابا اینهمه شرکت معتبر چرا باید آشغالی شرکت نفیس به پوستم بزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی چند وقت پپیش تاپیک زده بود خیلی راضی بود

دروغ گفته 

هرچی بخری پشیمون میشی 

من یه شامپو خریدم ازش فقط دو سه بار استفاده اش کردم 

هنوز بعد چهارماه دارم عوارضشو پس میدم 

خواهرم ضد افتابشو خرید پوستش رو میسوزوند 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خواهرشوهر مادرشوهرم تو این شرکتن گیر دادن باید باشی☹️

قبول نکن منم دوستم بهم گیر داد کلی ضرر کردم سر این موضوع می‌دونی چرا چون باید محصولات تو با تبلیغ دروغ بفروشی‌ که من نمی‌تونستم این کارو بکنم.. مثلا یکی از هم گروههای من بوتاکس زده بود و به بقیه می‌گفت از دور چشم بلک بری استفاده کردم .. خب این پول بنظرت حلاله؟

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

الان با کلی ضرر کارشون رو ترک میکنن .یه عالمه جنس میکنن تو پاچت باید با التماس به مردم بفروشی

وای آره من تجربه کردم اینو و چقد ضرر کردم 

الان با کلی ضرر کارشون رو ترک میکنن .یه عالمه جنس میکنن تو پاچت باید با التماس به مردم بفروشی

انقدم محصول دارننن یکی از خواهرشوهرام خوب میفروشه ولی این دوتا نه

والا من رفتم بادران آخرش دعوا شد تو شرکت گروهمون پوکید هرچی جنس داشتم موند رو سرم ارزون رد کردم رفت همون پولارو میدادم طلا و سکه چند برابر میشد  . ای وای برمن 🤦 الانم دارم میسوزم

دقیقا بخدا با هر کی دو کلمه حرف میزنی میگه محصولات نمیخای ولمون کن بابا اینهمه شرکت معتبر چرا باید آ ...

آخه تو نمیدونی اون بالاییا چطور رویا فروشی میکنن.. من چند ماه بیشتر دوام نیاوردم هم از سیستمشون بدم اومد هم از محصولاتش.. بماند که چقدرم ضرر کردم

عووف من چندنفرو میشناسن خیلی اویزون ادم میشن میگن بزووور باید بیای ازما خرید کنی بزوورم میخوان عضوت کنن که امتیازی بشه واسه خودشون،اگ حوصله عصاب خوردی داری برو

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

واقعا انقد تجربه بدی دارین؟ یا حسین پس عمرا برم😅😐

بهم یه ماسک گچی داد روز اول سوخت صورتم قرمز شد بهش گفتم گفت روزای اول عادیه دفعه دوم گذاشتم کل صورتم تاول زد انگار زیر صورتم آب پر کرده بودن 

چقدر رفتم دکتر پوست تا صورتم درست شد😕😕😕

هی نفسی میاد و میگاد🙃

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز