2777
2789

وقتی عاشق باشی هیچوقت فکر جدایی به سرت نمیزنه در واقع تردید نداری

ولی وابسته که باشی هر از گاهی دچار تردید میشی چرا این بعد بخاطر اینکه به فکر بعد جدایی میوفتی نمیخوای جدا شی که عذاب نکشی

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی عاشق باشی هیچوقت فکر جدایی به سرت نمیزنه در واقع تردید نداری ولی وابسته که باشی هر از گاهی دچا ...

فک کنم پس وابستم ن عاشق.    دلم میخواد جدا شمم خیته شدم ازش

عاشق ک باشی حاضری بزا آرامشش هرکاری بکنی حتی شده جدا بشی ولی بخوای اون آرامش داشته باشه

....وابسته هم ک باشی با کمترین حرف و بی توجهی اذیتش کنی 

البته عاشقی رو از دید خودم تعریف کردم

ربنا افرغ علینا صبرا  

عشق میتونه وابستگی بیاره اما وابستگی نمیتونه عشق باشه ، در ظاهر بصورت عشقه اما بعدها خودش رو نشون میده.

چون وابستگی یا عشق ظاهری با قید و شرطه!

عاشق هیچگاه معشوق را محدود نمیکند که من در این شرایط تو را دوست دارم و... به قول حضرت حافظ : هیچ عاشق سخن سخت به معشوقه نگفت.

وابستگی به احساسی گویند که کسی با اسارت و بستن دست و پای خود، نفر مقابل را نیز اسیر خود می کند و به اعماق چاه می کشاند. اگر کسی در یک رابطه احساس ترس و عدم امنیت کند و دائماً فکر از دست دادن یار خود باشد، ناخودآگاه وابسته می شود.

آدم عاشق خسته نمیشه از عشقش شما بهتره خیلی زود جدا شی

شرایطشو ندارم.   کسیم نیس حمایتم کنه.   مامان و بابام اصلا راضی نیستن طلاق بگیریم.      ما دوتا اصصصصلا با هم نمیخونیم 

شرایطشو ندارم.   کسیم نیس حمایتم کنه.   مامان و بابام اصلا راضی نیستن طلاق بگیریم.   ...

پس چرا ازدواج کردی باهاش 😕😕😕😕

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  
پس چرا ازدواج کردی باهاش 😕😕😕😕

بچگی😶😶ن مشاوره رفتیم ن نامزدی داشتیم ک با هم اشنا شیم.    زارتی اومدن خاسگاری زارتیم عقد کردم منم خوشحال ک دارم شوهر میکنم دو روز بعد فهمیدم چیکار کردم با خودم