2821
2789
عنوان

صدا و سیما 🥺😢🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 20 پست

چرته تلویزیون یاد اون زمان بخیر

والا تا سال ۹۵نظام خوبی بود از همه جهت خوب بود

۹۵به بعد نظام افتضاح ساختن انگار مث کابوسه خدا شاهده قبل گرونی من یه خواب وحشتناک دیدم که زلزله آمده بود وبازار تمام جنسا گرون گفتم به خانواده خندیدن الان میگن یادته خواب دیدی...

ما فلش نگاه میکنیم از کلوپ فیلم میگیریم گاهی هم سینما میریم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

فایده نداره از سال ۹۰ تا ۹۸ خوب بودبعدش شد پایگاه تفکر های خاصهمه رو انداختند بیرونکجاست اون سریال ه ...

همینه دیگه

من بیشتر سریالای ماهواره اونا که تو پلتفرما میادا و میبنم

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اتفاقا امشب یکی بهم گفت ماهواره داری چون خرابی ما مذهبیم😐😐😐😂حالا من خونواده شهیدم و نماز خون ...

ربطی نداره مام خانواده شهید محسوب میشیم ولی جم تی وی 

و اینجور چیزا داریم هیچ بدیم نداره اتفاقا بدرد بخوره برنامه هاش

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

ربطی نداره مام خانواده شهید محسوب میشیم ولی جم تی وی و اینجور چیزا داریم هیچ بدیم نداره اتفاقا بدرد ...

منه بدبخت بخدا فقط ایرانی 😂اینا به خودشونم شک دارن 

میگفت مجری اخبار سرلخته و دیدنش حرومه🙁😐😂

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منه بدبخت بخدا فقط ایرانی 😂اینا به خودشونم شک دارن میگفت مجری اخبار سرلخته و دیدنش حرومه🙁😐😂

😐خودش سرشو لخت کرده ما که دید نمیزنیم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌