2777
2789
عنوان

صدا و سیما 🥺😢🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 20 پست

چرته تلویزیون یاد اون زمان بخیر

والا تا سال ۹۵نظام خوبی بود از همه جهت خوب بود

۹۵به بعد نظام افتضاح ساختن انگار مث کابوسه خدا شاهده قبل گرونی من یه خواب وحشتناک دیدم که زلزله آمده بود وبازار تمام جنسا گرون گفتم به خانواده خندیدن الان میگن یادته خواب دیدی...

ما فلش نگاه میکنیم از کلوپ فیلم میگیریم گاهی هم سینما میریم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

فایده نداره از سال ۹۰ تا ۹۸ خوب بودبعدش شد پایگاه تفکر های خاصهمه رو انداختند بیرونکجاست اون سریال ه ...

همینه دیگه

من بیشتر سریالای ماهواره اونا که تو پلتفرما میادا و میبنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اتفاقا امشب یکی بهم گفت ماهواره داری چون خرابی ما مذهبیم😐😐😐😂حالا من خونواده شهیدم و نماز خون ...

ربطی نداره مام خانواده شهید محسوب میشیم ولی جم تی وی 

و اینجور چیزا داریم هیچ بدیم نداره اتفاقا بدرد بخوره برنامه هاش

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️ 🕊🏳ایران آباد باد

ربطی نداره مام خانواده شهید محسوب میشیم ولی جم تی وی و اینجور چیزا داریم هیچ بدیم نداره اتفاقا بدرد ...

منه بدبخت بخدا فقط ایرانی 😂اینا به خودشونم شک دارن 

میگفت مجری اخبار سرلخته و دیدنش حرومه🙁😐😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

منه بدبخت بخدا فقط ایرانی 😂اینا به خودشونم شک دارن میگفت مجری اخبار سرلخته و دیدنش حرومه🙁😐😂

😐خودش سرشو لخت کرده ما که دید نمیزنیم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️ 🕊🏳ایران آباد باد