2777
2789
منم شهرریارم بالا سر شوهر و بچم اینا خوابن منم چشامو بزور باز نگه داشتم ماشین رد میشه قلبم میاد تو د ...

ماشین که خوبه هواپیما که رد میشه آدم اشهد میگه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂من همش میگم یه دفعه بیاد راحت شیم انگار که یه مهمونه مهمیه که قبلش کلی استرس داریم

بچه ها من دیشب از خواب پریدم نفسم بند اومده بود کلی آب خوردم شوهرم ترسیده بود میگفت سیاه و کبود شدی 

ولی اینطوری مردن خیلی بده

آره ولی باید سپرد دست اون بالایی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام نترسید ان شاءالله دیگه زلزله ای در کار نیست و اگه بیاد هم زلزله های خفیف و کم قدرته آیت ...

من واقعا سعی میکنم اروم باشم اما نمیشه واقعا ازکنترلم خارجه.مسعله مردن یا زنده موندن من نیست.ترس از خوده زلزله واتفاقای بعدش و اشفتگی اعضای خانوادمه من خیلی دلم میخواد ارامش برگرده به زندکیم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
پیش گویی برهمنددرسته؟؟!

زلزله قابل پیش بینی نیس

این مردکم یه آدم کلاه برداره

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بچه ها من دیشب از خواب پریدم نفسم بند اومده بود کلی آب خوردم شوهرم ترسیده بود میگفت سیاه و کبود شدی& ...

وای عزیزززم توروخدا اینجوری نکن با خودت ایشالا دیگه نمیاد نترس اینجوری خوودتو اذیت میکنی ندیدی زنه ازترسش دورازجونت مرد زلزله نکشتت ترسش کشته بودتش بیچاره رو 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
تازه داشت زلزله هفته پیش یادم میرف 😭😭😭😭😭😭😭همچین دووییدم حیاط  بچه اومده بود پایین شکمم ...

الهی بمیرم مواظی خودتو نی نیت باش توروخدا

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم