2777
2789
عنوان

كمكم كنين 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست

عزیزم منم حرکات جنینم رو تو واژنم حس میکرد دکتر متخصص با سونو و معائنه گفت سرویکس پایین اومده و استراحت داد

نمیخام استرس داشته باشی اما تجربه مو میگم

دکتر بمن گفت نزدیکی . راه رفتن زیاد.نماز خوندن ایستاده. پله ..این عامل رو تشدید میکنه و احتمالا هفت ماهگی زایمان خواهی کرد استراحت کن 

ولی من استراحت مطلق کردم راهم نمیرفتم حتی 

بچه اومد بالا سرویکسمم زیاد شد خداروشکر نه ماهگی هم زایمام کردم 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم حرکات جنینم رو تو واژنم حس میکرد دکتر متخصص با سونو و معائنه گفت سرویکس پایین اومده و استر ...

من زياد فعاليت خاصى ندارم بخدا همه اش خونم در حد يه ظرف شيتن و آشپزى و دستشويى تحرك دارم چرا اينجورى شده 😢 دكتر برم يا سونو؟

من زياد فعاليت خاصى ندارم بخدا همه اش خونم در حد يه ظرف شيتن و آشپزى و دستشويى تحرك دارم چرا اينجورى ...

اول باید بری دکتر بهش بگی

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من زياد فعاليت خاصى ندارم بخدا همه اش خونم در حد يه ظرف شيتن و آشپزى و دستشويى تحرك دارم چرا اينجورى ...

دکتر برو عزیزم ان شاالله که طبیعیه همه چی نگران نباش

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

عزیزم اگه طول سرویکست خوبه اصلا نگران نباش منم اینجوری بودم دکتر خودم اورژانس بهداشت رفتم گفتن مشکلی نیس ضربان قلبش زیر زیر دلم سمت چپ شنیده میشد .ماما بهداشت بهم کفت نترس فقط استراحت کن تا یکم بره بالاتر . الان که 27 هفتم تکوناش را همه جای دلم حس میکنم