2777
2789
عنوان

مجردا بیاین 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها همتون، به قسمت اعتقاد دارید یا تلاش و شانس؟؟( برای ازدواج میگم)

خب من نظرم اینه تا تو یه رابطه تلاش نباشه ینی دونفری که باهم تو رابطن برا هم تلاش نکنن فایده ای نداره

عزیزم منم روزای سختی رو دارم سپری میکنمولی توکل خیللییی قشنگههه😍

کاشکی تموم شه واقعا خسته ام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بچها همتون، به قسمت اعتقاد دارید یا تلاش و شانس؟؟( برای ازدواج میگم)

یه کلیپی دیدم میگفت همینطور که آدم پدر مادرش رو خودش انتخاب نکرده همسرش رو هم خودش انتخاب نکرده 

خوب به خدا اعتماد کن شاید برات شر بسیار داره ...

اخه هردوتامون خیلی برا هم تلاش کردیم هرجوری شده بود منهی خانواده اون راضی نبودن و. همین باهث شد بره بهم خیانت کنه هرچند بعدش دوباره برگشت ولی قبول نکردم ولی الان بعد یسال اصلا نمیتونم از فکرش درام حتی دلم نمیخاد به پسر دیگه ای نزدیک بشم

خدا خیلی دوست داره . اگه بهش اعتماد کنی افسردگی معنا نداره مطمئن باش بهترینها رو برات میخاد

کاش دوسم داشته باشه😔خسته ام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
باز میشه این درصبح میشه این شب

امیدوارم