2777
2789
عنوان

الان حق با منه یا همسرم آخه داداشم کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 55 پست
حق با همسرته یعنی چی که داداشت فیلم خشن دیده و وحشی شده بقول خودت ؟

منظورم اینه که کلا چند ماه اخیر خیلی خشن شده بعضیا میگن بخاطر فیلم بعضیا میگن شروع مدرسه مامانم با مشاورم صحبت کرده گفته این یک تایمی که پسرا برای خواسته هاشون از زور بازوشون استفاده میکننن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید جلوی داداشت از لگد زدنش دفاع میکردی، دیگه هرجا بتونه لگد میزنه و این توی ذهنشه که بچه‌ست و ازم ...

من گفتم سرش داد نزن وگرنه برای لگدش خودم باهاش قهر کردم اون خیلی رو قهر حساسه سریع میاد معذرت خواهی میکنه

بزرگترین اشتباه رو خودت کردی که تو جمع شوهرتو خورد کردی....

یه روزی چوبشو میخوری شوهرتم دیگه ساکت نمیشینه و قشنگ ادب میشی یاد میگیری تو جمع با همسرت هرچند کار اشتباه انجام بده، چه رفتاری کنی

یک# عدد زخم خورده

عزیزم درک کن اونم پدر هست نگرانه منم جا شما بودم با آرامش داداشم به کار دیگه ای هدایت میکردم در ضمن ...

خودمم خیلی پشیمونم که داد زدم واقعا اعصابم بهم ریخته بود نفهمیدم چیکار میکنم

حالا بچه ها باید دعوا بشن گاهی ، بنظرم حق با شوهرته، هرچند خودتون زودتر از شوهرت باید دعواش میکردین ...

بچه باید توسط پدر و مادر یا تهش خواهر برادرش دعوا بشه نه شوهر خواهرش من خودم دلم نمیاد گریه داداشمو در بیارم 

بچه که نمیفهمه چند درصد دفاع کردی چند دعوا، نباید جلوش این کارو میکردی

خودمم پشیمونم تصمیم لحظه ای بود ولی الان برگشت گفت دیگه نمیزارم بری خونه مامانت میدونم سر حرفش میمونه حد اقل تا دوسه هفته نمیزاره 

عزیزم پسر۷ساله دیگه بچه نیست عقلش میرسه و کنترل باید بشه رفتارش فارغ از هرچیزی که باعث خشونتش شده..

همسرتون حق دارن و نباید جلوی خانوادتون باهاش بحث میکردید اونم نگران شما و بچشه..اولویتت زندگیت باشه بعد خانوادت.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..