2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا میبینن نمیخوان خرج کنن ارزش قائل نمیشن من واسه داداشمو زنشو بچش هرسال کادو تولد میگرفتم بچم دنی ...

دقیقا نمیخان خرج کنن، مال خودشونه اختیارشو دارن ولی اینکه زبونشون درازه خیلی بده 

من رابطه مو در حد صفر کردم چون زن و شوهر خیلی رفتار سمی دارن،با هیچکس نمیسازن

منم فکر میکردم جبران میکنن ولی اینطور نشد ازاون به بعد واسه هرکسی به اندازه ای ارزش قائل میشم که برا ...

بله کاملا موافم با حرفت، یا مثلاً پارسال عید بود شوهرم عیدی پول نقد داد به خواهراش عیدی، ولی اونا به بچه من هیچی ندادن از امسال هم گفتم نه عیدی میدی نه عیدی میگیریم مثل خودشون 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
فردا برا بچه ت چیز از کادو بیشتر نیاره شوهرت سرکوفت میزنه

نه شوهرم اونجوری نیست 

میدونی من به خاطر خود بچه میخوام در وسع خودم چیز خوبی بدم

میخوام بعدا هم که بزرگ شد بدونه عمه ش دوستش داره کوچولو رو

دخترم که هست 

اینطوری باید بیشتر هزینه کنم فکر کنم

عزیزم پلاک زنجیر هم میتونی بگیری با مبلغ کمتر، یا گوشواره دخترونه 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
بچه دختر هست ؟ی دستبند ظریف نوزادی بخر من با داداشم اینا خیلی اوکی هستم اما ۲۰ تومن کادو نمبپم‌خودت ...

بله دخمله 

آخه یکباره 

درامد خودم خیلی از ۲۰ تومن بیشتر نیست اما پس انداز دارم 

نه شوهرم اونجوری نیست میدونی من به خاطر خود بچه میخوام در وسع خودم چیز خوبی بدممیخوام بعدا هم که بزر ...

برادرزاده ها عمه رو هرجور که مادر بهشون بشناسونه میشناسن منم واسه برادرزادم جونمو میدادم هرمناسبتی از همه بهتر هدیه براش میگرفتم واسه دنیا اومدنش تک پوش گرفتم زنداداشم سریع بین طلاهای خودش فروخت که بچه بزرگ شد نفهمه ما طلا گرفتیم خانواده خودش نگرفتن الانم اونطرفو بیشتر دوست داره باما یجوریه مثل غریبه ها

[QUOTE=369696729]نه شوهرم اونجوری نیست  میدونی من به خاطر خود بچه میخوام در وسع خودم چیز خوبی بدم میخوام بعدا ...[/QUوالله هرکاری کنی به چشم نمیاد مگه لین زنها میزارن زن داداشت فردا میره میفروشش