2777
2789
اشکال نداره شما شنبه برو آزمایش بده البته خود من نه ردز بعد از تاخیر بتام 35شد

یعنی قبلش آز دادی منفی شد؟

پس چ طوری بعضیا همون روز میرن آزمایش مثبته.شنبه نوبت دکتر گرفتم 😂😂😂😂

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
نگرانم که همه میگند ۴۸ ساعت بعد دوبرابر باید بشه اما مال من تقریبا ۶ برابر شده

حتما ک نباید دوبرابر باشه...میگه ۴۸ ساعت بعد حدااقل باید دوبرابر شده باشه..۲ برابر حدااقلشه حداکثرش ک بیشترم هست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از میکرو میگی ? همسرت مشکل داشت ?  میخوام ببینم چقدر درد باید بکشم و چقدر دردسر داره ... ...

ما کلا مشکل خاصی نداشتیم اما سه بار بارداری ناموفق داشتم که بعد از تشکیل قلب میمردن

ما کلا مشکل خاصی نداشتیم اما سه بار بارداری ناموفق داشتم که بعد از تشکیل قلب میمردن

فقط مشکل انعقاد خون دارم که میگند شاید بخاطر این موضوع باشه و باید هپارین استفاده کنم

یعنی قبلش آز دادی منفی شد؟ پس چ طوری بعضیا همون روز میرن آزمایش مثبته.شنبه نوبت دکتر گرفتم 😂😂😂😂

واسه من از قبل عادت ماهیانم نا منظم بود لقاح دیر صورت گرفته بود

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم از میکرو میگی ? همسرت مشکل داشت ?  میخوام ببینم چقدر درد باید بکشم و چقدر دردسر داره ... ...

دردسر که داره اما بلاخره باید باصبر و حوصله و انرژی خوب پیش ببریش من تقریبا ۷ میلیون هزینه کردم و بیمار کلینیک ابن سینا هستم

واسه من از قبل عادت ماهیانم نا منظم بود لقاح دیر صورت گرفته بود

ببخشید خانومی الان بتات 35 بود دوباره رفتی ک آز بدی ببینی بیشتر شده یا لازم نبود ؟

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
ببخشید خانومی الان بتات 35 بود دوباره رفتی ک آز بدی ببینی بیشتر شده یا لازم نبود ؟

اره یه هفته بعد رفتم 1100شده بود دیگه نرفتم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دردسر که داره اما بلاخره باید باصبر و حوصله و انرژی خوب پیش ببریش من تقریبا ۷ میلیون هزینه کردم و بی ...

عزیزم الهی که بارداری خوبی داشته باشیو سالم بغلشون کنی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه