2777
2789

بچه من ۱۲سال با شوهرم زندگی میکنم دوتا بچه دارم دختر پسر تو این چندسالم از اول بدبختی نداری زندگی کردم ولی حدیدا کم اوردم چون خیلی عوضی اصلا به فکر نیست و برا آینده درست کردن زندگیش هیچ تلاشی نمیکنه الان دویال میره سرکار صبح میره شب میاد کارتونه هرچی میگی میگه ندارم همیشه خدا یخچال خالی وسیله خونه نیست یه نون زورش میاد بکیره میگا ندارم ...منم مجبورم بچم بفرستم از خانوااده سوهرم بگیره دخترم دلم برا بچم میسوزه چرا باید بره گردن کج کنه منت اونا بکشه. ماهی ۸۰۰ واسم میزنه دوساله دیگه شارژ چیزی بخوام بخرم بخورم و که نمیتونم با این مبلغ نمیخرم ...باید خودن بخرم خسته شدم تو خونه کوچیک که یه سویت عمرم جوونیم میره نه رخت و لباس درست نه تورد و خوراک ...بخدا کم اوروم بنظرتون چیکار کنم از خدا نمیترسیدم خودم خلاص میکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومده بود خواستگاریت کارش چی بود؟

می‌دونی مشکل فقرش نیست.مشکلش اینه نمیتونه دل زنشو بدست بیاره...تلاششو بکنه واس زندگی حتما شما متوجه میشی.بچه هارو بفرست خونه باباش.خودت برو سرکار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

[QUOTE=369668595]اومده بود خواستگاریت کارش چی بود؟ می‌دونی مشکل فقرش نیست.مشکلش اینه نمیتونه دل زنشو بدست بیاره...تل

کارش همین بود تو کادخونه کار میکرد ولی معتاد عوضی زیر بارم نمیره خستم کرده

نمیزاره برم سرکار 🥲

یعنی چی.خودش که نمیتونه نیازهایتون برطرف کنه.دیگه این رفتارها چیه....ب چند نفر بگو باهاش حرف بزنن.همون خانواده اش که بچه ات هر روز می‌ره پول میگیره چیزی بهش نمیگن؟

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یعنی چی.خودش که نمیتونه نیازهایتون برطرف کنه.دیگه این رفتارها چیه....ب چند نفر بگو باهاش حرف بزنن.هم ...

منم از همین میسوزم زور میگه اخه من چیکار کنم ۸۰۰ چی میشه الان 

چرا اونم عاصی شدن ازدستش میگن هی برو از بابات بگیر این شوهر عوضیم بی خیاست

بنظرت برم کار پیدا کنم برم بعدم چیزی گفت بگم یا پول بده یا من سرکار میرم

اگه خون بپا نمیکنه.اره خوبه

میترسم ولی چیکار کنم بشینم حرف بزن اتمام حجت کنم 

بهتر نیست بگم یا ماهی ۳ تومن بزن واسم یا میرم دنبال کار برم سرکار نمیدی ام برم نفقه ام بزارم اجرا قانون از حلقومت بکشه بیرون این راه اول امتحان کنم ببینم چی میگه