2777
2789

دست آدم ظالمه هرجور بخواد تکونش میده پولدار و بی پول هم نداره ستم حرف اول رو میزنه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دست توی؟😁

آره بود گذاشتمش رو زمین

خوبی عشقم؟؟؟؟

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

آره بود گذاشتمش رو زمینخوبی عشقم؟؟؟؟

بیا باهاش توپ بازی کنیم 😁😂 خوبم فدات تو خوبی خوشکلم؟ 

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

بیا باهاش توپ بازی کنیم 😁😂 خوبم فدات تو خوبی خوشکلم؟

خداروشکر خوبم میگذره

واظب خودت باش😘😘😘😘😘

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

خداروشکر خوبم میگذرهواظب خودت باش😘😘😘😘😘

بخدا پوکیدم رو تخت😩 شوهرم مثل جغد بالاسرمه هی میگه مواظب باش اه😫

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

مثلا چیکار ؟والا خدایی خیلی خوبه بهترین برنامس چهارتا راهنمایی خوب می‌کنه همون راهنمایی که کاربرای ا ...

بابا اصلا بحث راهنمایی نیست اینا چیزی نیست تو هوش مصنوعی خیلی بالاتر از اینا ک تصورش سخته

امروزی سخنرانی رائفی پور رو گوش کردم این چی میگفت... 

خوب و بدشم باز مثل سایر چیزای دیگه ب استفاده ی خودمونه 

ولی دیگه جوریکه این مارو بزاره دم در خودش همه کاره بشه  

واقعا جنگ جنگ اراده هاست

بخدا پوکیدم رو تخت😩 شوهرم مثل جغد بالاسرمه هی میگه مواظب باش اه😫

حق داره بنده خدا

تحمل کن میگذره به بعدش می ارزه

حق داره بنده خداتحمل کن میگذره به بعدش می ارزه

اره میگه گناه داری باید کامل رعایت کنی تا خوب شی

خاک بسرم یه مرد درخواست داد الان اخه مگه چی گفتم ملت حق ندارن دردم بکشن 😐😐😐🤣

اره میگه گناه داری باید کامل رعایت کنی تا خوب شیخاک بسرم یه مرد درخواست داد الان اخه مگه چی گفتم ملت ...

اتفاقا الان داشتیم راجبشون حرف میزدیم صبر کن تکت کنم