2821
2789

ببین بستگی که سطح خانواده داره اگر برای جهاز به پولش نیازه بزار روی حهاز اگر نه پدرت به راحتی جهاز تهیه می‌کنه بفروش یک نیم ست کن یا هر چیز دیگه ای هدیه سر عقد سر بلند باشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم الان پول اضاف داشته باشم طلامیگیرم یا برای خودم یا دخترم که موقع جهازش یا نیاز ازش استفاده کنم البته موقع عروسی کادو طلا هم میدیم بعدا اگه ازش نگیرم هم همونارو به عنوان کادو اعلام میکنم 

من دادم مادرم برا خودش باشه  طلا های خودشو فروخته بود اون موقع طلا خیلی ارزون تر بود مادرم سر هیچ پوچ رفت فروخت واقعا سر هیچ پوچ ها اونقدر حرص خوردم بعدش طلا یهو نجومی رفت باله الان هر وقت یادم میفته حرص میخورم میگم کاش نمیدادم چرا الکی دادم رفت اگه نداده بودم الان سود کرده بودم اگه مادرم نگه می‌داشت برا خودش حرصی نداشتم واقعا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب وقتی آدم متاهل بشه به شوهر میگه اینا رو بابام خریده حق نداری دست بزنی بهش . خب اگه میخواستن ازم ب ...

طلا کلا جنبه پس انداز داره 

منم طلا زیاد داشتم 

ولی خودم نمی‌خواستم ببرم خونه شوهر 

اونا هم طلاهای منو دیده بودن 

منم گفتم رسم داریم مادربزرگم طلاهامو دربیاره طلای شوهر بندازیم 

البته مامانم برد عوض کرد سر التگوهام گرفت سر عقدی با داداشام و اینا کادو دادن

من دوره مجردی مجبور شدم بفروشم مامانم واسه اینکه گردنم خالی نباشه یه گدنبند و گواشواره قبل عرکسی برام خرید که اوردمشون گر چه طلاهایی که من فروختم حدودا شاید ۲۰۰ برابر اینا بودن شاید هم بیشتر ولی عروسمون دو تیکه طلا کوچیک داشت قبل عروسی فروخت واسه خوهرش گوشی گرفت نذاشتن بیاره

نه خانواده طلاهام درخواست نکردن ازم

من سه تا النگو و گوشواره هام دادم روی سرویس طلایی که بابام میخواست برام بخره 

چون اوضاع مالیش اون موقع خوب نبود و برام خونه ش بازسازی کرده بود که من خونه داشته باشم 

منم طلاهام دادم و بابام روش پول گذاشت سرویسم خرید 

پشیمونم نیستم چون حاضر نبودم اون موقع بابام توی سختی قرار بدم

هرچند بابام راضی نبود می‌گفت بزار دستت باشه من قبول نکردم

بابام گفت بعداً برات دوباره میخرم که عمرش به این دنیا نموند

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز