2821
2789
من اگ الان بگیرم دلمو میزنه😂ولی تهران باز داره شلوغ میشه خدا بداد برسهههه

نزدیک های عید بگیری یه ذوق دیگه ای داره 

تهران یک دوماه به عید مونده شلوغ میشه😂

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

اره تقریبا خودم و همسرم دادیم خیاط برای بچه کوچیکه ام انلاین گرفتم البته کلی هم از قبل داره میمونه بزرگه که ی روز با دا اشم میفرستم بره بخره تموم شه

همتای مامانم بودم❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره تقریبا خودم و همسرم دادیم خیاط برای بچه کوچیکه ام انلاین گرفتم البته کلی هم از قبل داره میمونه ب ...

مبارکتون باشه👏👌🌺

نزدیک های عید بگیری یه ذوق دیگه ای داره تهران یک دوماه به عید مونده شلوغ میشه😂

اره خیلی بد میشه واقعا ادم کفری میشه فک کن همین جوری شوهرم از ونک تا اریاشهرو ۲ ساعت طول میده میگه ترافیک بود حالا فک کن ایام عید میره نصف شب میاد😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

واسه ما هم دعا کنین که بتونیم بخریم حداقل فقط واسه بچم البته شد شکر خدا نشد هم شکر خدا راضیم به رضای ...

انشا الله خدا بهتون برکت وسلامتی بده🌹💕

شاغل موفق امروز یه چک پاس کرده که تو خواب هم نمی‌دید بتونه پاس کنهالان مانده حسابم ۲۹ هزار تومان هست ...

ایولا👍👍

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره خیلی بد میشه واقعا ادم کفری میشه فک کن همین جوری شوهرم از ونک تا اریاشهرو ۲ ساعت طول میده میگه ت ...

مخصوصا خیابون شلوغ ترافیک رو مخه🤦‍♀️

ن بی پولم روز مادر روز پدر تولد ولنتاین همه پولام رفت باید واستم آخر ماه

انشا الله جور میشه خدا بزرگه🌷

مخصوصا خیابون شلوغ ترافیک رو مخه🤦‍♀️

خیلییییییییییی