2777
2789
عنوان

حتی یه پیام هم نداده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 26 پست
سر چی ناراحت شدی ؟شاید واقعا ناراحتید بی مورد و سر چیز چرتی باشه

کلا همینه دیشب روستا بودیم خونه مادرش پدرم اینا هم اونجا خونه دارن بهش گفتم بیا یه ساعت بریم اونجا بشینیم باز برگردیم گفت نه بعدم دوباره گفتم بیا شام بریم گفت باشه تو رو میبرم خودم برمیگردم خونه بابام😑هرهفته خونه مادرشیم اصلا جایی نمیریم همش اونجا آرزو به دلم موند یه جا بریم باهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا همینه دیشب روستا بودیم خونه مادرش پدرم اینا هم اونجا خونه دارن بهش گفتم بیا یه ساعت بریم اونجا ب ...

حق داری 

فکر میکنم اخلاقش ذاتن اینطوریه سرده ،تو خیلی بهش گیر نده

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

سلام عزیزم بی محلی باعث میشه ازت سرد بشه. ماها که سالی یه بارم به زور میریم خونه ی بابامون چی بگیم، والا هیچ زندگی یی صد نیست هرکی میگه بیخود داره فخر میفروشه. به شوهرت اقتدار بده احترام بزار ازش پیش هیچکس بدگویی نکن. اگه میزاره بری خونه ی اقوامت، تنها با بچه برو باهاش بحث نکن بعضی مردا زیاد اهل رفت و آمد نیستن. بیخود زندگیتو برای این مسائل پیش پا افتاده خراب نکن. سعی کن موقع خونه اومدن پیشوازش بری، بدرقه اش کنی پیش بچه بهش توهین نکنی. اگه شوهرتو از اعتبار بندازی فردا حریف بچه هاتم نیستی و احترام نمی بینی. درعوض وقتی حالش خوبه منطقی بدون توهین به خانوادش ازش بخواه که همونطورکه تو میری خونه ی اقوامش ایشونم با شما بیاد. قهرو گریه رو مردا اصلا دوست ندارن. کم محلی میکنن که یه وقت عادت نکنی همیشه اعصابشو بهم بریزی. همونطور که شما از دیگران مشاوره میگیری شوهرتم همینطوره و امکان داره غلط راهنمایی بشه. خودت سعی کن زندگیت همیشه شیرین بمونه. الان زمونه ی قهر نیست که. خونه رو خالی بزاری بعد هزار فکر میکنی و اعصاب خودتو خرد میکنی.