2777
2789
عنوان

چند سالگی واسه بچه دار‌شدن دیر هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 57 پست
قدیمتر که زود ازدواج میکردن شاید اینطوری بوده . الان دیگه همچین طرز فکری نیست منم ۲۰ سالگیم مامانم ۵ ...

شما بیست ساله بودید طبیعی هست که مادرتون ۵۰ سالش باشه ولی فکر کن شما ۸ سالتون باشه مادرتون ۶۰ سالش باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مسخره نیست، ولی قرار نیست روحیه ی بچه ام خراب کنم، گفتم تصورتون اینه زن ۶۰ ساله، واکر داره.نمیدون ...

اینکه شما خراب نمیکنید دلیل نمیشه واسه همه اینطور باشه 

من به شما کاری ندارم خانم اصن ۶۰ سالگی بچه بیار به من چه ؟ من نظر خودمو گفتم فقط و چیزی ک واسه خودم میپسندم 

من این حرفو زدم ؟ خب شما ک مادر اپدیت و با سوادی هستید چرا منظور رو درست متوجه نمیشید ؟ از شما بعیده 

-تعلیق

توی تهران سن بالای ۳۵ برای بچه دار شدن کاملا معموله 

من بچه ۴ سالمو که میبردم کلاس. تقریبا ۶۰ درصد مادرا بالای ۳۵ بودن 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

چرا نشه

مشکل داریم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چه مشکلی؟

آزواسپرمی بودن همسرم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚