2777
2789
عنوان

تخت پایینم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست
بنطرت پرده چه رنگی بزنم؟

اول اینک پرده باید رنگی باشه ک نور ازش عبور نکنه بین رنگا مشکی و قهوه ای و سورمه ای رنگی انتخاب کن بعد میتونی خود از اون رنگ تیره درش بیاری یعنی تزئینی چیزی وسایلتم مزتب بچین دم دستیات بچین نیاز نداری قایم کن 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس✌️

من اولش که هیچی نداشتم ملحفه زده بودم ازینا که روی تشک میکشن😂😭

بعدش یه تترون صورتی گرفتم دادم خیاط دورشو چرخ کرد و بهش کش دوخت از بالاش اویزون میکنم به پیچ تخت

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتون وصل می کنیدمیشه حالت پرده درآورد،یعنی منظورم اینه ببریم پیش خیاط پرده رو به طناب بدوزه دقیق ش ...

اره اینجوری هم میشه 

یکی از دوستام اومده بود پارچه گذاشته بود زیر تشک من و نردبان که برای بالارفتن هست گذاشته بود روش 

بدون طناب

من اولش که هیچی نداشتم ملحفه زده بودم ازینا که روی تشک میکشن😂😭بعدش یه تترون صورتی گرفتم دادم خیاط ...

اره دقیقا دوست من هم همین کار کرده 

تترون نور عبور نمیده ؟زیلد داخل معلوم نیست ؟

اره دقیقا دوست من هم همین کار کرده تترون نور عبور نمیده ؟زیلد داخل معلوم نیست ؟

نه خوبه صورتیش پرنگه مثلا سرخابی ایناس تترون جنس اشغالی بگیر پلاستیکش زیاد باشه😂😂

نه ولی جدی خوبه چون اگه خیلیم ضخیم باشه گرمت میشه 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

نه خوبه صورتیش پرنگه مثلا سرخابی ایناس تترون جنس اشغالی بگیر پلاستیکش زیاد باشه😂😂نه ولی جدی خوبه چ ...

من سرمایی ام بهتر میشه 😂😂

پس هر رنگی که میگیرم جنسش تترون باشه بهتره.درسته؟

وااای یاد موقع هایی افتادم که سلف لوبیا میداد

ماکارونی های سفید با سویا وای تهش همه دل درد😭😂