2777
2789
عنوان

ظروف پذیرایی کریستال زیادی سنگینن

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 21 پست
من تا دلت بخواد مبلمان و سرویس خواب و فرش عوض میکنم خیلی هم از دست خودم حرص میخورم ولی به حال خوب بع ...

همینو بگو 😐

اره اهوازی ام😂😅

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظرف کریستال برای پذیرایی خیلی قشنگه 

اما دور نمیگردونند میزارن رو میز خود مهمون برداره نهایت شکلات خوری رو دور میگردوننند 

ما ظرف میوه و آجیل رو بلند نمیکنیم خودمون پیش دستی رو پر میکنیم برای مهمون رودروایسی دار 

مهمون های خودمونی هم خودشون برمیدارن 

بله روی میز سلف سرویس بچین نهایت با مهمونت رودروایسی داری خودت ظرف ظرف کن بذار جلوشون.من همین کارو م ...

منم از اونا خوشم اومد اما ببین اینها روی مد هستن چند وقت بعد هم از مد میرن دیگه بی ارزش میشن 

اما کریستال روی مد نیست از قدیم بوده همیشه هست به نظرم تو خونه هر خانومی باید یک سرویس کریستال باشه

منم از اونا خوشم اومد اما ببین اینها روی مد هستن چند وقت بعد هم از مد میرن دیگه بی ارزش میشن اما کری ...

همینه دیگه

هر چی هم بخری باید سرویس کریستالت رو داشته باشی من یه مدت از این آهنی های رنگ برنج هم داشتم یه روز خونه تکونی داشتم به سرم زد همه ش رو جمع کردم گذاشتم دم در ۵ دقیقه بعد رفتم زیرش رو هم جارو کرده بودن برده بودنشون😂😂

مامانم گفت طرف کلی دعا به جونت کرده یه سرویس کامل برده برا زنش 😄😄

همینو بگو 😐اره اهوازی ام😂😅

خوزستانی ها دست و دلشون نمیلرزه برا این کارها

من اصفهان زندگی میکنم بعضی خونه ها ۲۰ ساله دارم میرم یه دست از این مبلهای کلاسیک 

پیرزنی گذاشتن تا همین الان. نمیدونم حوصله شون سر نمیره من اگه جاشون بودم افسردگی حاد میگرفتم🤦‍♀️😂