2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عشقم آخه اونا خانواده آدمن از یه خونیم

مگه نمیگی خواهر برادر هم خونن ما باکلی بد بختی تو عقدیم هزارتا بدهی داریم همین خواهر بد ذات شوهرم نمیزاره

یک قرون مادر شوهرم کمکمون کنه بد ذاته

اینم مثلا هم خون دلسوزه؟

برا من جز فتنه چیزی نداره هم خون شوهرم

زمانی که بفهمی خواهر و برادر هم فامیل نیستن اونوقت عاقلی!

اگه بخوای اونطور حساب کنی ،بعضی پدر و مادرا هم بدرد بخور نیستن 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خوش بحال شوهرت پس؛)

خدا کنه سرش ب تنش بیارزه 

مثل شوهرخواهر گرام نباشه 💩بیش نیس بعد خواهرم معتقده دیر خلق شده وگرن حالا ما حضرت محمد نداشتیم شوهرش انتخاب میشد 😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مگه نمیگی خواهر برادر هم خونن ما باکلی بد بختی تو عقدیم هزارتا بدهی داریم همین خواهر بد ذات شوهرم نم ...

اوه متاسفم   ذات بعضی ها واقعا کثیفه   سعی کنید نزاری کسی به زندگی قشنگتون آسیب بزنه   چقدر خواهر شوهرت کثیف و بدبخته

به موقش خواهر و برادر و پدر مادرم میتونن دشمن باشنهمیشه اینو تو ذهنت نگه دار که تو این دتیا فقط خودم ...

اها بله  مرسی از نظرتون  دخمل چشم آبی خوشگل  مسیحی خودم 

اوه متاسفم ذات بعضی ها واقعا کثیفه سعی کنید نزاری کسی به زندگی قشنگتون آسیب بزنه چقدر خواهر شو ...

خیلی عزیزم خیلی حیف تو عقدم نمیتونم قیدش بزنم

الهی الهی شوهرم یبار بیشتر ذاتش بفهمه خودش قیدش بزنه

بخدا حیف که شوهرم قلب مهربونی داره اصلا نمیگی

اینا خواهر برادرن