2777
2789
عنوان

همه به زنی که نتونه بچه بیاره مثل یه بیابون خشک نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوری هستم با دوستامون که همشون بچه بزرگ دارن خجالت میکشم رفت و آمد کنم احساس حقارت بهم دست م ...

منم با دوستایی که بچه دار شده بودن دیگ رفت وامدو کم کردم سالی یبار میدیمشون چون تامیدیدنمون کی بچه میارینن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم پسرم 18 سالشه دیگه بچه دار نشدم منم حرف می‌شنوم بیخیال

عزیزم اگ یه پسر دیگ خدا بهتون میداد شاد میشدین؟ ته دلتون نمیگففتین کاش دختر بود؟ راست میگن ک پسرا بی وفان ادمو تنها میذارن؟

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

خخخ بیابون خشکفداسرت خواهر من ۷ سال نیاوردم الان تازه حاملم حرف مردمو بیخیال

من که تا ۱۰ سال نمیخوام بچه دارشم 😂

تو این جامعه مگه میشه بچه بزرگ کرد

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

ان شاالله به زودی بچه دار بشی فقط لطفا به اطرافیان نگو که مشکل داری بگو خودتون نمیخواین بچه بیارین ا ...

همه اونایی ک همزمان با ما ازدواج کردن به فکر بچه دوم هستن نگیم هم همه میدونن ک نمیشه 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

سه سال

اوووووو چخبره انقدر ناامید امضات روحیه ات 

بااین روحیه حساس وضعیفت اول بفکر درمان خودت باش بعد ب بچه دار شدن فکر کن  عزیزدلم تا چیزی میشه مگه ادم جامیزنه .. ۳ سال چیه اخه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دوست من ده ساله عروسی کرده نه خودش بچه میخواد نه شوهرش یجوری برخورد کرده هیچکس جرات حرف زدن بعش ندار ...

به برخورد نیست جانم به میزان بیشعور بودن ادمای اطرافته

میشه برا مامان شدنم دعا کنید