2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارتون چیه؟شیفت هستین؟من و بگو که چجوری برم

نبابا 

شیفت تنبلی خودمه

پروژه رو باید فردا به کارفرمام تحویل بدم اگه بخوابم عمرا صبح پاشم مجبوری تا الان پای سیستم بودم

سیستمم هنگ کرده انقدر بهش فشار اومده چه برسه به من

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

سلامچون روزایی که شیفتم، ساعت خوابم به هم میریزه، ولی باید اصلاح کنم. الان هم که دیگه کم کم وقت اذان ...

التماس دعا.فاطمه هستم ممنون اجی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

کارتون چیه؟شیفت هستین؟من و بگو که چجوری برم

دانشجو پزشکیم، الان شیفت نیستم، دیروز بودم، خوابیدم و شب بعد از درس خوندنم دیگه خوابم نیومد   

ان شاء الله شما هم به راحتی برید و اوقات خوبی داشته باشید.

محتاجیم به دعا، شما رو هم یاد میکنم، ان شاء الله که قابل باشم.

ممنون.چشم عزیزم.

بحق این لحظات حاجت روبشی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

من کلا مدلم اینه.۵ میخوابم ۱۱ بیدار میشم.از صبح بدم میاد، نمیدونم چیکار کنم

اتفاقا من صبح و دوست دارم ولی خوابم اصلا تنظیم نیست دوست دارم ۱۰ بخوابم ۶ صبح بیدار بشم ولی حیف