2777
2789
عنوان

ماهی چندتومن

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 51 پست
کجا ۴۰ میدی خیلی خوبهمن ۱۵۰ دادم اخرین بار

رشت 

مامانم یه جا میره با بند میده ۵۰ میگه خیلی هم بند میزنه 

من نزدیک خونم میرم تازه هم گردن کرده پارسال اینوقت ۲۵ بود بعد کرد ۳۰ دوماهه کرده ۴۰

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

دقیق مشخص نیس بستگی داره .این ماه دو جفت بوت خریدم با پالتو و لباس راحتی .ولی ماه قبل در حد آرایشگاه و لوازم ریز آرایشی و و خوراکی و اینا... .اینترنت و هزینه گوشی ک همیشگیه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا با خانوادم زندگی میکنم خودمم شاغلم براهمین بستگی داره

مثلا ماه قبل چهار تومن خرج لوازم ارایش رنگ مو وسایل ریز دکوری برا اتاقم کردم دوتومنم قسط دادم

ولی ماه قبل ترش کلا دوتومن قسط دادم 

دوتومنم خرج کردم

۴۰ تومن ابروبرمیدارم یه ماه یه بار یه ماه دوبار ۲۰۰ هم اینترنت

کجایی ۴۰ تومن ابرو میدی چه مفت 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

کجایی ۴۰ تومن ابرو میدی چه مفت

این گرونم میگیره اینجا 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
200 تومن نصفش برا اصلاح و ابرو نصفش اینترنت و شارژ

همین ؟ خرجی نداری واسه شوهرت یا اگه مجردی همسر آیندت 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

وااای امضات خیلی باحال بود کلی خندیدم با مزه ترین امضا تو نی نی سایت امضای تو بود😂😂❤️❤️

خوشحالم باعث شادیت شدم ممنون😆❤️

کرم میخرم ۲۶۰ با روغن برای پوست بعده حمام

تقریبا ۲۰۰ تومن پول نت

باشگاه ۵۰۰

هر چند مدت یبارم ماسک صورت تا ۵۰۰

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗