2777
2789

سلام !!!!زایمان کردی ؟؟؟عزیز دلم مبارکه 😍😍😍😘😘😘😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما کم رو شونت نگه میداری انقد نگهش دار تا اروغ بزنه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
سلام گلم اره ۹روزشه نی نی  ممنونم عزیزم

به سلامتی  💘❤❤💘💘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

عزیزم بعضی بچه ها نمیزنن اما اگه بالا میاره یعنی نیازه که آروغشو بگیری چقدر میزنی تو پشتش یعنی چقدر زمان میبره و دیگه ادامه نمیدی؟  اگه همینجوری نمیزنه دمرش کن رو دستت سرش و چونش کف دستت باشه بدنش هم روی ساعد تا آرنج و محکم بچسبونش به بدنت اگه نوزاده از جاش که مطمین شدی بزن تو پشتش یا پشتشو ماساژ بده

عزیزم بعضی بچه ها نمیزنن اما اگه بالا میاره یعنی نیازه که آروغشو بگیری چقدر میزنی تو پشتش یعنی چقدر ...

خیلی میزنم ولی نمیزنه  شیر هم‌زیاد میخوره تو دهنش هم نگه میداره شیرو مامانم میگه اونو بیرون میریزه

اللهـــم العجل ولیک الفرج

پسر بزرگ من خیلی دیر آروغ میزد من اینقدر دست به دستش میکردم و جا بجا میشد که آخر میزد مجبور بودم حتی اگه نیم ساعتم طول بکشه ادامه بدم چون یا بالا میاورد که میترسیدم خوابم ببره خفه بشه یا سکسکه میزد و بعدش دوباره گشنه میشد

وای عزیزم مبارکه هنوز خیلی کوچولوه شاید نتونی کاری که گفتمو بکنی 

دمر هم میزارم رو پاهام‌بازم نمیزنه

دیروز یه دونه زدانقد خوشحال شدم

علائم رفلاکس چیه

پسر بزرگ من خیلی دیر آروغ میزد من اینقدر دست به دستش میکردم و جا بجا میشد که آخر میزد مجبور بودم حتی ...

اره خیلی هم سکسکه میکنه مامانم میگه بعضی بچه ها نمیزنن ولی من نگرانم 

پسر بزرگ من خیلی دیر آروغ میزد من اینقدر دست به دستش میکردم و جا بجا میشد که آخر میزد مجبور بودم حتی ...

الانمشیردادم دیدم خوابه دیگه بلندش نکردم اوروغ بزنه خطرناکه

یه سوال دیگه ببخشیدا من برای دستشویی بزرگ مشکل دارم خیلی دردم میاد مشکل چیه