2777
2789

عذر و بهانه آوردن بدترین کار ممکنه خیلی رک و در کمال احترام بهش بفهمونید هیچ لزومی نداره شما بهش کمک کنید یا اینکه باید همسرتون یه جوری برخورد کنه با برادرش که جایگاه شما رو براشون مشخص کنه یه جوری که دیگه به خودش اجازه نده حتی درخواست کنه

ببخشید اسی دوستان چگونه کارت بسیج باید بگیرم؟؟؟؟ت مدرسه داشتم میشه تمدید کرد؟؟برا فرهنگیان میخام...م ...

پایگاه بسیج محلتون

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤وطن فروش کثیف تر از تن فروشه💙درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم 💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو عزیزم حقیقت من یکی دوروزه شروع کردم خونه تکونی اول شما میای کمک من بعد کارای من خونه شما بعد اگر ...

اون کار کردنش منو روانی می کنه حرکت آهسته س . اصلا وضعیت خونه من با اون فرق داره من ۶ ماهی یه بار خونه تکونی می کنم اون چهار ساله به هیچی دست نزده خونه ش عین جنگله

شردیظش چیه؟؟فعال باید باشم برا کارت عادی هم؟؟چی میخاد؟؟

والا جزییاتشو باید برید بپرسید نمیدونم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤وطن فروش کثیف تر از تن فروشه💙درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم 💛

مشکل از شوهرمه هر کاری میگن نه نمیگه

دقیقا میخواستم بگم بیشتر شوهرتون مقصره خیلی جدی با همسرت صحبت کن چون اگه این موضوع حل نشه رفته رفته باعث اختلاف شدید تو زندگی زناشویی میشه اصلا

اون کار کردنش منو روانی می کنه حرکت آهسته س . اصلا وضعیت خونه من با اون فرق داره من ۶ ماهی یه بار خو ...

پس حالا که وضعیتش اینه راهی نداری جز رک گفتن حرفت 

بگو من حقیقت کارای خودمم شوهرم میگه بده کارگر وگرنه کی بهتر از،شما ...  امسالم گفته دست به سیاه و سفید نزنی  یه بهونه اینجوری باید بیاری

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

باهاش جدی برخورد کن دو روز دیگه بهت میگه بیا پشتمو کیسه بکش.....زیاد رفت و امد نکن باهاش قاتی نشو چو ...

من اصلاً نمی‌رم خونه ش اون و دخترش هر روز پلاسن میاد از ۵ عصر میشینه تا هر وقت شوهرش بیاد ممکنه شوهره ۱۲ شب بیاد اصلا یه جوره خودشو به نفهمی زده حال می کنه

از من به شما خواهرای گل یه صحبت 

هیچ وقت خودتون رو مقصر نکنید تو خانواده شوهر...

چون بخواییم نخواییم عروسیم و حرکت بدون غرض  ما میشه  مثل قتل تو چشم اونا

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

دقیقا میخواستم بگم بیشتر شوهرتون مقصره خیلی جدی با همسرت صحبت کن چون اگه این موضوع حل نشه رفته رفته ...

شوهرم هم بعضی وقتا ناراحت میشه یه بار به من گفت بیا بریم باشگاه گفتم باشه یه دختر دوساله داره گفتم بچت چی گفت با خودم میارمش چند روز بعد زنگ زد گفت میای پیش دخترم برم باشگاه ؟ گفتم برنامه هر روزته؟ گفت آره 

فکر کنید می خواست از ساعت نه صبح بره ۱۲ بیاد من دخترشو نگه دارم بهش گفتم نمی تونم 

شوهرم تا چند روز از این کارش شوکه بود می گفت چه جوری اینقدر پروروه

من اصلاً نمی‌رم خونه ش اون و دخترش هر روز پلاسن میاد از ۵ عصر میشینه تا هر وقت شوهرش بیاد ممکنه شوهر ...

ببخشید ولی خیلی ساده ایی ...حریم شخصیتو مشخص کن براش....دو بار بهانه بیار درو باز نکن...ازش پذیرایی نکن.....بگو سرم درد میکنه تو اتاق دراز بکش خلاصه بهانه بتراش هر روز اویزون نشه

ببخشید ولی خیلی ساده ایی ...حریم شخصیتو مشخص کن براش....دو بار بهانه بیار درو باز نکن...ازش پذیرایی ...

آره واقعا ساده م دخترش یه سری هم صبح میاد از اون بالا داد می زنه صبحونه نخورده بهش بده  خسته شدم از دستشون دختره هم دم به دقیقه خوراکی می خواد با جیغ