gominar مدیر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 657 عنوان راجب زندگی تو کرج بگین | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست کرج را توصیف کنید 1403/11/06 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیداار عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1898 من خودم گوهردشت هستم اینجا تقریبا خوبن ولی کلا فرهنگ ها متفاوت هست اینجا مستاحرم چون هر محله ای نمیش ... چه محله هاییش بده؟
tiyro عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3786 معمولا شهرایی ک مهاجر نشین زیاد داره چون از شهر خودشون دورن و کسی نمیشناسدشون هرجوری دلشون میخواد رفتار میکنناز طرفی هم یسریا ک ابرویی برای موندن تو شهر خودشون ندارن میرن اطراف شهرای اینمدلی
ikhanomgol عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 244 کرج از نظر امکاناتی اینا خوبه من خودم کرجیم، ولی اینجوری نیست که همسایه ها باهم اوکی باشن و مثلا بری مغازه ای بخواد انصاف به خرج بدهمحله هم خوبه خود کرج حصارک فقط جاییه که اکثر خود کرجیام بعضی قسمتاش جرئت نمیکنن برن هر چیز که در جستن آنی، آنی
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55935 من اوایل از رشت زادگاهم رفتم بندر عباس با فاصله ۲۴ساعت اونقدی دلم نگرفت ک از بندر اومدم کرجبه شدت ... رشت که عالیه بندر هم همین طور هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55935 چه محله هاییش بده؟ دقیق نمیدونم و نمیگم جانم ممکنه یک کرجی داخل تاپیک باشه همون محله و ناراحت بشه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
دیداار عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1898 من اوایل از رشت زادگاهم رفتم بندر عباس با فاصله ۲۴ساعت اونقدی دلم نگرفت ک از بندر اومدم کرجبه شدت ... بله منم عمم اونجاس همیشه میگه دلگیره خفه میشم توش.نمیدونم از چه لحاظ میگه
اغراق_آمیز عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3699 بله منم عمم اونجاس همیشه میگه دلگیره خفه میشم توش.نمیدونم از چه لحاظ میگه واقعا دوست و اشنا نداشته باشه ادم دق میکنه اینجا مراکز خرید متمرکز نداره جای گشتنی خیلی خیلی کم هست ببشتر برای قشر پولدار خوبه که برن مهرشهر دور بزنن و کافه های قشنگش و برن تابستون به برغون داره و جاده چالوسش خدای رنگین کمان🕊️