2777
2789
عنوان

علت جوش چرکی پشت نرمی گوش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 39 پست
سلام آجی جونم خوبی کجایی نیستی بیا خبر بده قربونت ....دلم همش فکرتهانشاالله که خوش خبر باشی بیا اجی ...

سلام عزیزم، 

قربونت برم 

عزیز دلی .

به محض اینکه دوباره برگشتم به کاربری جدیدم اول از همه اومدم پیام تو رو جواب بدم،

خوبی خواهر،مامان جانتون بهترن ان شالله .

من هم خوبم ، تعلیق شده بودم و رمز عبور رو یادم نبود چنده.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیزم، قربونت برم عزیز دلی .به محض اینکه دوباره برگشتم به کاربری جدیدم اول از همه اومدم پیام تو ...

سلام جانم شما خوبی؟

نمیدونی چقدر نگران شدم خواهر جون 

خداروشکر شما مامان چطوره؟ 

من دوره نقاهت دیگه .....خیلی درد داره هنوز جای جراحی درد میکنه ترشح داره ولی بازم خداروشکر 

تحمل هم نداره عزیزم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم، قربونت برم عزیز دلی .به محض اینکه دوباره برگشتم به کاربری جدیدم اول از همه اومدم پیام تو ...

تاپیک زدم تگت کنن دوستان😍😁 

از بس تو فکرت بودم گفتم این دختر آخه کجاست 

سلام جانم شما خوبی؟نمیدونی چقدر نگران شدم خواهر جون خداروشکر شما مامان چطوره؟ من دوره نقاهت دیگه ... ...

قربونت عزیزم. 

شرمنده که نگرانت کردم خواهر. 

مامان منم بعد ۳۰ جلسه پرتودرمانی فعلا دکتر گفت باید تا اواخر آدر صبر کنیم، دکتر جراح تهران هم که گفت دی ماه بیاین پیشم، توکل بر خدا، خودمم خیلی درد داشتم رفتم دکتر و بعد سونو و مامو گفت کیست داری و خطرناک نیست، ان شاالله که خدا به مامانامون سلامتی و تندرستی بده و بلا دور باشه. ازشون، اره رسیدگی بعد جراحی خیلی سخته، همین حموم کردنشون یک مصیبته ، اما باور کن در همه اون لحظات سخت بیماری مامانم من دقیقا خدا رو کنارم حس کردم، روزهایی که از بی کسی و خستگی جونی به تنم نبود خدا جوری یه گوشه کارو می‌گرفت که خودمونم باورمون نمیشد، مطمئنم ازین الطاف الهی خودتم دیدی ، بقول معروف خدا هیچوقت بنده شو تنها نمیزاره، اینم یه حکمتی داشت حتما، خودت خوبی؟ حال روحیت بهتره ان شاالله؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تاپیک زدم تگت کنن دوستان😍😁 از بس تو فکرت بودم گفتم این دختر آخه کجاست

دیدم چند نفر تگم کردم اومدم ببینم چرا تگ شدم دیدم سر غیب شدنم تگ شدم😂😂 

ممنون عزیزم که به یادم بودی، دیدن پیامت خیلی خوشحالم کرد

قربونت عزیزم. شرمنده که نگرانت کردم خواهر. مامان منم بعد ۳۰ جلسه پرتودرمانی فعلا دکتر گفت باید تا او ...

خداروشکر خبر دادی 

همش فکرهای بد میکردم 

اره واقعا خدا خیلی بزرگ تر از تصور ماست 

میدونی چیه من مامانم بعد پرتو ۳۸ جلسه شد

الان داره میره ایمن درمانی راحته خداروشکر ولی ولی ولی جای جراحیش 😪

ترشح داشت نمی بست....درد و سوزش و اینا 

الان روش سیاه شده 

دکتر خودش ارجاع داد به بیمارستان سوختگی برای پانسمان 

گفت تا ۳ روز هر روز بیا برای پانسمان اگر تغییر نکرد باید دوباره جراحی بشه 😪

نمیدونم چرا تموم نمیشه کار گره میخوره 

الان منتظریم ۳ روز بگذره نظر بده دکتر که چکار کنیم 

دیدم چند نفر تگم کردم اومدم ببینم چرا تگ شدم دیدم سر غیب شدنم تگ شدم😂😂 ممنون عزیزم که به یادم بودی ...

قربونت عزیزم کاری نکردم تورو خدا دعا کن 

خداروشکر خبر دادی همش فکرهای بد میکردم اره واقعا خدا خیلی بزرگ تر از تصور ماست میدونی چیه من مامانم ...

سلام عزیز دلم،  الحمدلله که مامان شما هم روزهای سخت رو گذروندن و کم کم داره این سختیا به قسمت شیرینش میرسه، خدا رو هزاران مرتبه شکر ، ان شاالله به جراحی نمی‌کشه و خوب میشه، سخته اما روزهای سخت ترو گذروندین شما، ما یه روغنی هست دوست مامانم بهش داد رنگش قرمزه ، میزد به سینه اش خیلی خوب بود، خیلی روند بهبود رو کوتاه کرد، بهش میگن روغن اکچو  okchoo تلفظ درستش هست، اگر تونستی پیدا کن ، خیلی خوبه، نگو کار گره میخوره، من خودم فکر نمیکردم مامانم تاب اینهمه درد و رنج رو داشته باشه، خدا کمک کرد ، خدا هواتونو داره، اگر هم دیدی گره ای افتاده شاید خدا میخاد باز صداش بزنی، شاید دوست داره صداتو که واسه مامانت ازش کمک میخوای، خوشحال باش و انرژی مثبت بده به خودت و مامانت عزیزم ❤️

قربونت عزیزم کاری نکردم تورو خدا دعا کن

الهی که زنده و سلامت باشی عزیزم.

به روی چشمام اگر قابل باشم حتما 

الهی که زنده و سلامت باشی عزیزم.به روی چشمام اگر قابل باشم حتما

مرسی عزیزم 😘❤🌹