2789
عنوان

عدد nt بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 31840 بازدید | 46 پست
گفتن باید تا جواب آز خون صبر کنیم با هم دیگه تطبیق بدیم ی اکو هم از قلب بچه گفتن باید انجام بشه

نگران نباش اکو که تو ۱۷ ببعد انجام میدن فکر میکنم البته 

تهرانی؟ کدوم سونو رفتی

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۲ هفته و ۶ روز باید عددش زیر ۲.۶ باشه.اما نگران نباش بوده کسایی که اشتباه شده ازمایششون

وااای پس خیلی سونوی من با این عدد فاصله داره

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

تفسیر عدد NT:

بر اساس آنچه در جدول به تصویر کشیده شده است،  NTغیر طبیعی معادل صدک ۹۵۵ ( اولین  ستون از سمت راست) می باشد. برهمین اساس:

برای یک جنین ۴۰ میلی متری که معادل ۱۰ هفته و ۶ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۱ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۴۵ میلی متری که معادل ۱۱ هفته و ۲ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۲ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۵۰ میلی متری که معادل ۱۱ هفته و ۵ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۳ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۵۵ میلی متری که معادل ۱۲ هفته و ۱ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۴ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۶۰ میلی متری که معادل ۱۲ هفته و۳ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۵ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۶۵ میلی متری که معادل ۱۲ هفته و ۶ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۶ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۷۰ میلی متری که معادل ۱۳ هفته و ۱ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۷ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۷۵ میلی متری که معادل ۱۳ هفته و ۴ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۸ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۸۰ میلی متری که معادل ۱۴ هفته می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۹ میلی متر یا بیشتر باشد.

نگران نباش اگه قسمتت باشه خدا  از نی نیت محافظت میکنه. بعدش بیشتر این ازمایشا اخرش نرماله خیالت ...

آخه تو فامیل شوهرم بچه عقب افتاده چند تا دارن

دیگه حسابی دلشوره افتاده به دلم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.