2777
2789
عنوان

عدد nt بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 32303 بازدید | 46 پست
گفتن باید تا جواب آز خون صبر کنیم با هم دیگه تطبیق بدیم ی اکو هم از قلب بچه گفتن باید انجام بشه

نگران نباش اکو که تو ۱۷ ببعد انجام میدن فکر میکنم البته 

تهرانی؟ کدوم سونو رفتی

❤یه پسر دارم شاه نداره❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲ هفته و ۶ روز باید عددش زیر ۲.۶ باشه.اما نگران نباش بوده کسایی که اشتباه شده ازمایششون

وااای پس خیلی سونوی من با این عدد فاصله داره

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

تفسیر عدد NT:

بر اساس آنچه در جدول به تصویر کشیده شده است،  NTغیر طبیعی معادل صدک ۹۵۵ ( اولین  ستون از سمت راست) می باشد. برهمین اساس:

برای یک جنین ۴۰ میلی متری که معادل ۱۰ هفته و ۶ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۱ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۴۵ میلی متری که معادل ۱۱ هفته و ۲ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۲ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۵۰ میلی متری که معادل ۱۱ هفته و ۵ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۳ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۵۵ میلی متری که معادل ۱۲ هفته و ۱ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۴ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۶۰ میلی متری که معادل ۱۲ هفته و۳ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۵ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۶۵ میلی متری که معادل ۱۲ هفته و ۶ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۶ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۷۰ میلی متری که معادل ۱۳ هفته و ۱ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۷ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۷۵ میلی متری که معادل ۱۳ هفته و ۴ روز می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۸ میلی متر یا بیشتر باشد.برای یک جنین ۸۰ میلی متری که معادل ۱۴ هفته می باشد، زمانی عدد NT غیرطبیعی است که ۲٫۹ میلی متر یا بیشتر باشد.

نگران نباش اگه قسمتت باشه خدا  از نی نیت محافظت میکنه. بعدش بیشتر این ازمایشا اخرش نرماله خیالت ...

آخه تو فامیل شوهرم بچه عقب افتاده چند تا دارن

دیگه حسابی دلشوره افتاده به دلم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.