2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب سه شنبه ها با موری دوست دارم دوکبوکی بخورم ۱ و ۲ معجزه های خواروبارفروشی نامیاچرا تا بحال کسی ا ...

تولستوی و مبل بنفش راجب چیه و اینکه میشه pdf پیدا کرد؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درباره ارکی تایپ هاست. اول هر کدوم هم یه داستان تمثیلی یا اسطوره ای داره. همراه تست هایی برای شناخت ...

همون ارکتایپ های یونگی هشت تا ارکتایپ مردانه و هفت تا زنانه؟ 

من کتاب های داستایوسفکی رو خیلی دوس دارم هر جمله اش پر از اندرز و راز زندگی مخصوصا جنایات و مکافات و برادران کارامازوف

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من کتاب های داستایوسفکی رو خیلی دوس دارم هر جمله اش پر از اندرز و راز زندگی مخصوصا جنایات و مکافات و ...

چندتا از کتاب های داستایوسفکی که خوندید و راضی بودید و میگید؟ 

چندتا از کتاب های داستایوسفکی که خوندید و راضی بودید و میگید؟

من از بین کتاباش همین دو تا یعنی جنایت و مکافات و برادران کارامازوف رو بیشتر از همه دوس داشتم خیلی زیباست حتما پیشنهاد میکنم بخونی اما چون قلم نویسنده های روس یکم سنگینه نمیدونم خوشت بیاد یا نه سعی کن یه ترجمه خوب و مناسب پیدا کنی حتما

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
تولستوی و مبل بنفش راجب چیه و اینکه میشه pdf پیدا کرد؟

بله پیدا میشه داخل گوگل سرچ بزنید هم خلاصه هست هم پی دی افش 

اگه نخواستید بخرید پی دی افش رو داخل تلگرام سرچ بزنید ببینید میتونید پیداش کنید یا نه 

از اسنپ شاپ هم میتونید با قیمت خیلی پایین تهیه کنید تازه قسطی هم میشه پولشونو پرداخت کرد

چمدان بسته ام از هر چه منم دل بکنم🩶✨

عزیزم دوست دارم دوکبوکی بخورن ۱ شو خوندم من ۲ ش چطوریه

دومش هم قشنگه ادامه اولیه 

از دستش ندید برای بهتر شدن روحیه و دست و پنجه نرم کردن با افسردگی خوبه

چمدان بسته ام از هر چه منم دل بکنم🩶✨

بله پیدا میشه داخل گوگل سرچ بزنید هم خلاصه هست هم پی دی افش اگه نخواستید بخرید پی دی افش رو داخل تلگ ...

مرسی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت