2777
2789
عنوان

اوج موفقیت

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 51 پست
واقعا دیگه نمیدونمانگار همه چیزایی که قبلا برام ارزش بودن الان توی چشمم اون بزرگی سابق رو ندارنو الا ...

دقیقا 

وای ببخشید با اون یکی کاربر اشتباه گرفتم 😂منم ابتدایی ام روانشناسی یا ادبیات میخام

نه عزیزم

😂😂

آها

ان شاء الله به آرزوت برسی عزیزم

😍🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین از الان جدی بخونی قبول میشی حتما زیر ۴ ساعت نخون چون وقت کمی موندهفضای مجازی نرو اینستا حذف کن ...

من منطقه ۳ هستم..سهمیه ندارم..دوست هم ندارم..انسانی هستم..بیشتر نهایی بخونم؟؟؟با منابع؟؟یا کنکور.. کدوم مهم تره و کمک تر..کارت بسیج واجبه؟؟؟؟هرچی لازمه بگو...مرسی عزیزم خدا خیرت بدع..چجور برنامه بریزم..

نه عزیزم😂😂آهاان شاء الله به آرزوت برسی عزیزم😍🥲

ممنونم همچنین 🩷

من منطقه ۳ هستم..سهمیه ندارم..دوست هم ندارم..انسانی هستم..بیشتر نهایی بخونم؟؟؟با منابع؟؟یا کنکور.. ک ...

منطقه سه قبول شدن راحتتر باشه احتمالا 

بیشتر نهایی نه هر دو تا رو با هم بخون هم تستی هم تشریحی 

رو درسنامه متمرکز نباش بیشتر سوال حل کن هم تستی هم تشریحی 

من کارت بسیج نداشتم ولی داشته باش 

منطقه سه قبول شدن راحتتر باشه احتمالا بیشتر نهایی نه هر دو تا رو با هم بخون هم تستی هم تشریحی رو درس ...

کآرت بسیج آخه فعالیت میخاد..این چن ماه ب کدوم برسم اخه😔😔😔...آره ۳ بهترع..و اینکه ی منبع کافیه؟

منابع فرهنگیان چی

کآرت بسیج آخه فعالیت میخاد..این چن ماه ب کدوم برسم اخه😔😔😔...آره ۳ بهترع..و اینکه ی منبع کافیه؟منا ...

فعلا رو درس تمرکز کن کارت رو بیخیال 

ی منبع کافیه با توجه به زمان مثلاً خیلی سبز خوبه 

ولی برا درسنامه حتمااا کتاب بخون بعد از زدن تست های منبع برو تو دل آزمون آزمون زیاد بزن هم تستی هم تشریحی 

تست های منبع رو بصورت سنجشی و بدون زمان بزن ولی تست های آزمونی رو زمان‌دار بزن 

منابع فرهنگیان هم از اسفند شروع کن روزی یساعت بزاری تا اردیبهشت میبندی اینارو هم بعد خوندن منبع از آزمون های موسسات تستاشو بزن