2777
2789
چشم عزیزم حتما همینجا ولستون حمد میخونمشما لطفا برای حاجت من حمد میخونی گلم؟

ممنونم ان شاالله حاجت روا بشی حمد خوندم براتون ،🌹

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم حتما همینجا ولستون حمد میخونمشما لطفا برای حاجت من حمد میخونی گلم؟

بله عزیزم خوندم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
وای عزیزم خیلی لطف میکنی ممنونم ایشالا هرچی میخای بشع به اقا محمد اسمتو سفارشی میگم

فدای محبتت خوشبخترین باشید ♥️ اشکم در اومد آن شاءالله به دعا شما منم حاجت روا بشم .‌به نیت حاجت خودت و این شهید و بقیه یه مشت گندم برای ‌پرنده ها میریزم به این کار اعتقاد دارم غذا دادن به پرنده ها ..آن شاءالله دلشاد بشی 🌹 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
فدای محبتت خوشبخترین باشید ♥️ اشکم در اومد آن شاءالله به دعا شما منم حاجت روا بشم .‌به نیت حاجت خودت ...

عزیزم چه زیبا اخه منم برنح میریزم واقعاا برکت میاره به زندگی ادم ایشالا خوشبخت ترین باشی خانوم طلب خیر میکنم برات گلم 🤍

ممنونم اتفاقا دیشب ایدی تون تو ذهنم مونده بود سر خاکش همیشه شلوغ نمیشه بری نزدیک ولی اسمتون تو ذهنم بود

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

عزیزم من تاپیکتو دیر دیدم ولی تو که انقدر دلت پاکه ازت میخوام از ته دلت دعام کنی تا چند روز اینده من ...

عزیزم ممنونم از محبتت حتما خوبی از خودتونه که منو خوب دیدین

طلب خیر براتون چشم 🤍

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

عزیزم اصلا لازم نیست من واست بگیرم من اونجا بودم واست حمد خوندم اما مطمنم دل خودت و دخترت اینقدر پاک ...

به به چقدر کیف کردم با حال خوبی ک واسم ارسال کردی...

خدا کنه🤲

عاقبت_به_خیر# باشی🙌

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!