2777
2789
عنوان

جهزیهههه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست
من همشو خریدم ولی پشیمونم فقط از فر استفاده میکنم

چه مارکی 

یعنی فر از همشون بهتره

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوشبستگی به خودتون داره حقیقتش من استفاده خاصی از توستر و ماکروویو نمیکنم بیشتر جا میگیرن الکی بنظر ...

اره منم میخواستم مایکرو بخرم پشیمون شدم 

فر برقی میخرم ولی موندم چه مارکی بخرم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

برای من همون داتیس هست

به نظرتون خوبه 

بخرم پشیمون نمیشم

به نظرتون خوبه بخرم پشیمون نمیشم

فر خوبه؟؟

یا مارک داتیس منظورته؟؟

من هم فر گازی دارم هم فر برقی،،،،هم آون توستر،،،،هم هواپز

ولی هیچی فر نمیشه

بین مارکای ایرانی هم پرسیدم گفتن داتیس خوبه و منم راضیم ازش

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

برا من فر توکاره راضیم

مرسی گلم