2777
2789
عنوان

خانمای باردار که دندون درد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
واقعا وقتی یکی یه چیزی میگه ادمو میترسونه هی بهش فکر میکنه ذهنت درگیر میکنه

بهش فکر نکن تحمل کن تا بعد از بارداری برو درست کن . منم هیچوقت این رسیک و نمیکنم که الان برم درست کنم 

همه ی خانومای باردار این مشکل و دارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟ فکر کنم الان هفته پونزدهمیحالت تهوعت کامل خوب شده؟

عزیزم هفته شانزدهمم

اره خداروشکر خیلی بهتر از قبلم ولی بعد از غذا خوردن مخصوصا ناهار تهوع میاد سراغم که باید  بشینم و تکون نخورم تا حاام تنظیم بشه

ولی در کل خیلی خوبم خداروشکر اما معده ام چون چندماه غذا خیلی کم میخوردم عادت نداره به حجم بالا کم میخورم

عزیزم هفته شانزدهمماره خداروشکر خیلی بهتر از قبلم ولی بعد از غذا خوردن مخصوصا ناهار تهوع میاد سراغم ...

چقدر خوب عزیزم

من هم حس میکنم حالت تهوعم داره خوب میشه

ولی متاسفانه هنوز درگیر بزاق دهانم

همش یه سطل دستمه برای تخلیه

این موضوع خونه نشینم کرده کامل

نمیدونم کی تموم میشه واقعا اذیتم

چقدر خوب عزیزممن هم حس میکنم حالت تهوعم داره خوب میشهولی متاسفانه هنوز درگیر بزاق دهانمهمش یه سطل دس ...

الان هفته چند هستین

من تا اوایل هفته سیزده درگیر بزاق دهان بودم.

بعد به مرور بهتر شد

الان هفته چند هستینمن تا اوایل هفته سیزده درگیر بزاق دهان بودم.بعد به مرور بهتر شد

الان اواخر هفته سیزدهم

ببین من به حدیه که مجبورم دائم تو سطل تخلیه کنم

از شما هم به همین شدت بود؟

از چه هفته ای کامل این موضوع رفع شد؟

الان اواخر هفته سیزدهمببین من به حدیه که مجبورم دائم تو سطل تخلیه کنماز شما هم به همین شدت بود؟از چه ...

عزیزم به مرور خوب میشه من تو هفته سیزده چهارده هم ببخشید استفراغ داشتم اما شدت و تعدادش به نسبت هفته های قبل کمتر شد. الان که رسیدم به هفته شانزده حالم از هفته های قبل بهتره

سعی کن بری تو حیاط بشینی پنجره اتاق باز کنی کمی هوا بیاد ولی مواظب باش سرما نخوری که قوز بالا قوزه

عزیزم به مرور خوب میشه من تو هفته سیزده چهارده هم ببخشید استفراغ داشتم اما شدت و تعدادش به نسبت هفته ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید شما چکار کردید دندون دردتون خوب شد یا دندون پزشکی رفتید ممنون میشم راهنمایی کنید منم باردارم دندون درد دارم

ساکن کجایی ؟؟اگه تهران کرجی دکتر تو معرفی میکنی عکس گرفتی یا بدون عکس امپول بی حسی زدن براتون ؟

شیرازم

نه دکترم عکس نگرفت 

دکترم برام بی حسی که زد گفت مخصوص بارداری هست بهم گفت تو یه ماهه سوم بیحسی ممکنه باعث زایمان زود رس بشه ولی تو سه ماهه دوم مشکلی نداره