2777
2789
مسکن مهر بود؟

کاش مسکن مهر بود..😂 سی سال ساخت بود .. فکر کنم برمیگشت ب زمان شاه.. الان شده چهل سال ساخت.. ولی هنو توش زندگی دارن میکنن😐😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز یه اقایی تو تی وی میگفت ساختمونای چار طبقه ب بالا با اصول مهندسی ساز ساخته شده و قابل اطمینان ...

والا یکی از همسایه هامون همون شب زلزله اول میگفت ساختمون ما رو  از دیوار آماده ها ساختن میگفت خیلی پوکه ولی مگه میشه آخه چه جوری بهشون مجوز دادن 

Salam eino jedi migiiiii ma khonamon tabagheye 5 khili mitarsam

اره یارو متخصص بود.. برنامه خانواده بود فکر کنم..

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
کاش مسکن مهر بود..😂 سی سال ساخت بود .. فکر کنم برمیگشت ب زمان شاه.. الان شده چهل سال ساخت.. ولی هنو ...

من مدرسه ای که دبستان میرفتم تو منیریه  تاسییش واسه سال ۱۳۱۱ بود یعنی الان حداقل ۸۴ سال قدمتشه هنوزم بچه های مردم دارن اونجا درس میخونن

پس توهمات من بوده فک کنم پیچای بدنم شل شده همش میلرزه

منم خیلی توهم میزنم حتی وقت زلزله هم فکر کردم دیگه اینم توهمه ولی نبود 

کلی با شوهرم دعوا کردم چرا پاتو زدی به تخت من ترسیدم 

بچه ها چه خوبه شما ها هستین من همیشه روزای سختمو با شماها گذروندم. سال ۹۰ تو شهر غریب سقط داشتم همش میومدم اینجا. سال ۹۱ دوقلو بارداربودم تا بدنیا بیان و از اب و گل دربیان میومدم اینجا امشبم باز اینجام

من مدرسه ای که دبستان میرفتم تو منیریه  تاسییش واسه سال ۱۳۱۱ بود یعنی الان حداقل ۸۴ سال قدمتشه ...

اوه اوه قدمتش نزدیک دانشگاه تهران بوده😂

واقعا ک .. باید تعطیل کنن این مدارسو بکوبن دوباره بسازن!

بچه ها چه خوبه شما ها هستین من همیشه روزای سختمو با شماها گذروندم. سال ۹۰ تو شهر غریب سقط داشتم همش ...

اره خیلی خوبه چن نفر بیدارن و با همیم

منم خیلی توهم میزنم حتی وقت زلزله هم فکر کردم دیگه اینم توهمه ولی نبود  کلی با شوهرم دعوا کردم ...

حالا من قشششششنگ متوجه شدم

همسرم میگه دیگه زیادی به زلزله فکر میکنی 

قبول نکرد حرفمو بعدش گرفت خوابید

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...