2777
2789
مگه صبحا زلزله نمیاد ؟

چرا صبحا هم مياد ولي هميشه تاريكي ترسناكه😣

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم از خواب میمیرم چجوری برم سرکار😣

آخرین روزهای اسفند است❄از سر شاخ این برهنه چنار🌳مرغکی با ترنمی بیدار می زند نغمه🐦نیست معلومم آخرین شکوه از زمستان است⛄یا نخستین ترانه های بهار ؟🌼🌿
کاش تلگ رو چک نمی کردم راحت می خوابیدم :)))) من اصلا نفهمیدم داشتم تلگ چک می کردم دیدم زده زلزله او ...

منم نفهميدم بلند شدم پسرمو آب بدم گفتم تلگرامم چك كنم ديدم زده زلزله ديگه تپش قلب گرفتم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
کاش تلگ رو چک نمی کردم راحت می خوابیدم :)))) من اصلا نفهمیدم داشتم تلگ چک می کردم دیدم زده زلزله او ...

من خونه مامانم اینام، به قشنگ حس یه ویبره زیر پام حس کردمو هم زمان حس کردم مبل زیرم محکم تکون خورد به سمت جلو

به مامانم گفتم وای زمین لرزست سریع تلگ چک کن کانال خبرو

مامانم گفت توهم زدی بابا از ترس زیاد خیالاتی شدی

بعد یکم بعد که تو تلگ دید گفت بدو‌جمع کنید بریم بیرون

منم اصلا نفهميدم الان بيدار شدم ديدم نوشته زلزله اومده

فكر كنم تهران خيلي احساس نشده

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

اي كاش اينجور كه ميگن واقعا پس لرزه باشه و ديگه تموم بشه 

استرسش بدتره 

منم اصلا نفهميدم الان بيدار شدم ديدم نوشته زلزله اومده فكر كنم تهران خيلي احساس نشده

سمت غرب تهران بيشتر متوجه شدن