2777
2789

چون تاپیک فیک و دروغ طرفدار بیشتری پیدا کرده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کاربرا بهشون بها میدن 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

به خاطر مخاطب هس دیگه

این پیج های بلاگرای بیخود و بی محتوا چرا معروف شدن؟ چون مردم از مسخره بازی و دلقک بازی خوششون میاد و میرن فالو میکنن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

برا اینکه کاربرا اون کاربرای قدیم نیستن 

کاربرای الان اکثریت این محتواهای الکی و هیچ رو میپسندن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

برا اینکه کاربرا اون کاربرای قدیم نیستن کاربرای الان اکثریت این محتواهای الکی و هیچ رو میپسندن

کاربرای قدیم کی بودن عشق ۱۸ ساله سر دستشون بود چند روز با کبری ترکیه ای همرو چرخوند دیگه ... اونوقتم همین بود الان بس بودیم تکراری  و کسل شده جالب نیس دیگه

چون مخاطب داره شما خودت یکی از اون مخاطب هاشون هستی میتونین نگاه نکنین و کامنت و لایک نذارید ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

برا اینکه کاربرا اون کاربرای قدیم نیستن کاربرای الان اکثریت این محتواهای الکی و هیچ رو میپسندن

یا اون دختری که هی میگفت شوهرم پرتم کرد رو پله من‌همونم که شوهره منو فلان کرد بیسار کرد بعد هی عکس کبودی میزاشت اخرشم همه نتی درومد یا اون دختره محلقا زن یوسف دکتر قلابی🤣 ... چقدر به کلفتم پول بدم ! مر مریم دلم از بابام خونه الاهی بمیره اصلا😑 قبلا هم تاپیک فلسفی و فیزیک کوانتوم نمیدادن که 🤭

کاربرای قدیم کی بودن عشق ۱۸ ساله سر دستشون بود چند روز با کبری ترکیه ای همرو چرخوند دیگه ... اونوقتم ...

یه کاربر قدیمی اینجا میشناسم فکر میکنه چون قدیمیه خیلی میفهمه. کم کم پاچه میگیره و دل میشکنه 

جدیدا خیلیا فهمیدن محلش نمیدن ولی بازم حس شاخ بودن داره. بیشتر از کلمات قلمبه استفاده میکنه و هی از کتابخونه عکس میذاره و همه رو بیسواد میدونه 

جدیدا روانشناس و مشاور میره میاد حرفهای اونا رو تکرار میکنه 

تو هر تاپیکی باشه من کامنت نمیذارم . 

منظورم اینه قدیمی بودن عاقل بودن رو نشون نمیده 

البته من باهاش برخوردی نداشتم تا حالا فقط شاهد درافشانیهاش بودم تو تاپیکا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یا اون دختری که هی میگفت شوهرم پرتم کرد رو پله من‌همونم که شوهره منو فلان کرد بیسار کرد بعد هی عکس ک ...

عههههه شوهرم پرتم کرد رو پله دروغ بود؟!!!!!! 😳

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عههههه شوهرم پرتم کرد رو پله دروغ بود؟!!!!!! 😳

ها یادته . میگفت تهرانیم شوهره پرت کرد رو پله من الان از پیش جارو خاک انداز اینارو مینویسم🤭 ایمانمو نمیدم ولی یبار عکس داد کبود بود دیگه بچه ها فهمیدن نتیه. بعدم محو شد 😬