2777
2789
عنوان

نامزد دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 71 پست

عزیزم مردا همینن با پنهون کاری اونس گرفتن نکه بخوان دروغ بگن هااااا کلا دست خودشون نیس این پنهون کاریه بهشون جون میده محل نده بخاطر این مسایل خودتو اذیت نکن ارزش نداره وقتی بفهمه برات مهم نیس خودش برای جلب توجه میاد میگه😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد اگه دروغ نگه که مرد نیست😕😕

این چه حرفیه!؟؟؟؟؟!!!!!!

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
دقیقا خودمم همین فکرو میکنم شما چیکار کردی درست شد؟

من خودم اونجوری بودم نسبت به مامانم که غر میزنه بعد متاهلیو بچه بدنیا آوردن حتی هنوزم بهش دروغ میگم😁

شوهرت بعدا ببینه حساس نیستی درست میشه

باهاش با آرامش وخوش زبونی صحبت کن وتو حرفات مطمئنش کن که راستشو بگه اتفاق وحشتناکی نمیفته...شاید میترسه پس ترسشو از بین ببر البته هر از گاهی مردا اینجور حرفا میزنن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
اره گفتم خوشم گفت  اهل رفیق بازی نیست

خب شاید با دوستاش میره بیرون و نمیخواد بگه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عزیزم مردا همینن با پنهون کاری اونس گرفتن نکه بخوان دروغ بگن هااااا کلا دست خودشون نیس این پنهون کار ...

اصلا به قهر اعتقاد ندارم

ولی بنظرتون الان قهر کنم جواب میده

آنان که به سر مستی ما طعنه زنانند 😎بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند 🤗

بحث پنهان کاری با دروغ فرق داره.

منم تو عقد همسرم خیلی چیزها رو نمیگفت بعد که میفهمیدم میگفت خب لزومی نداشت بدونی.

ولی دروغ قضیه اش فرق داره.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
باهاش با آرامش وخوش زبونی صحبت کن وتو حرفات مطمئنش کن که راستشو بگه اتفاق وحشتناکی نمیفته...شاید میت ...

وقتی میگم اصلا زیربار نمیره یا کلا 

انگار از نظرش دروغ نیست این کاراش

آنان که به سر مستی ما طعنه زنانند 😎بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند 🤗
اصلا به قهر اعتقاد ندارم ولی بنظرتون الان قهر کنم جواب میده

نه عزیزم بی تفاوت باش که فکر نکنه برات مهم بوده بعد برای جلب توجهت میگه مردا مثل بچه هستن وقتی توجه میکنی تکرار میکنن ولی وقتی برای رفتار نادرستشون ارزش قائل نشی هی برات درستش رو اجرا میکنن تا توجه کنی که دارن چیکار میکنن .

الانم یک ساله عقدیم از همدیگه دوریم

من بانظر آتناجون موافقم حتما مشاوره برو شوهره منم اینطوری بود نرفتم مشاور تا اعتمادم از بین رفت بروحتما تاسر خونه زندگیت رفتی بی اعتمادی میاره