کلا ۳ میلیون و ۹۸۰ تومنه ولی دوتا قسطه نصفشو اول میدیم بقیشو وقتی بهمون کار داد .
ببین بستگی داره کدوم شاخه ادمینی بخوای کار کنی اگه شاخه مدیریت باشه هر پیج میگیم ۵ تومن ، در ماه روی ۴ تا پیج کار کنیم میشه ۲۰ میلیون خب خیلی خوبه بعد این تازه کم کمشه
کلا ۳ میلیون و ۹۸۰ تومنه ولی دوتا قسطه نصفشو اول میدیم بقیشو وقتی بهمون کار داد .ببین بستگی داره کدو ...
خوب مثلا چیکار باید بکنیم ب کدوم پیج اعتماد کردی؟
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
من از فاطمه نوری گرفتم تو تلگرام کانال داره اونجا همه چیو گفته ، فردا میخواد ظرفیت رو باز کنه برای پ ...
ایدیشو بده مورد اعتماده واقعا؟
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
یه مدت مهد کودک کار میکردم ک به خاطر درس دیگ نمیرم
بعد کنکور هم میخوام خیاطیم رو ادامه بدم و ازش درآمد کسب کنم
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
اره خودم گرفتم دارم یاد میگیرم ولی یکمتکالیفش زیاده اونارو باید انجام بدی
دلم میخاد مزون لباس عروس بزنم