2777
2789
چقد پول اموزش شد.بنظرت ماهی چقد؟

کلا ۳ میلیون و ۹۸۰ تومنه ولی دوتا قسطه نصفشو اول میدیم بقیشو وقتی بهمون کار داد .

ببین بستگی داره کدوم شاخه ادمینی بخوای کار کنی اگه شاخه مدیریت باشه هر پیج میگیم ۵ تومن ، در ماه روی ۴ تا پیج کار کنیم میشه ۲۰ میلیون خب خیلی خوبه بعد این تازه کم کمشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ۳ میلیون و ۹۸۰ تومنه ولی دوتا قسطه نصفشو اول میدیم بقیشو وقتی بهمون کار داد .ببین بستگی داره کدو ...

خوب مثلا چیکار باید بکنیم ب کدوم پیج اعتماد کردی؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

خوب مثلا چیکار باید بکنیم ب کدوم پیج اعتماد کردی؟

من از فاطمه نوری گرفتم تو تلگرام کانال داره اونجا همه چیو گفته ، فردا میخواد ظرفیت رو باز کنه برای پکیج

من از فاطمه نوری گرفتم تو تلگرام کانال داره اونجا همه چیو گفته ، فردا میخواد ظرفیت رو باز کنه برای پ ...

ایدیشو بده مورد اعتماده واقعا؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

https://t.me/fatimaamozeshh

چطور باید کار پیدا کنیم؟

۲۲ سالمه

میخوام دوباره شروع کنم برای درس

قبلا رشتم پرستاری بوده اما انصراف دادم

یه مدت مهد کودک کار میکردم ک به خاطر درس دیگ نمیرم

بعد کنکور هم میخوام خیاطیم رو ادامه بدم و ازش درآمد کسب کنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

موفق باشی

قربونت به همچنین

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اره خودم گرفتم دارم یاد میگیرم ولی یکم‌تکالیفش زیاده اونارو باید انجام بدی

دلم میخاد مزون لباس عروس بزنم