2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست
خدابهت صبر بده خاهر قشنگم‌

همه‌ی

قربونت بشم 🤍 به تو هم همینطور عزیزم

نمیدونم چیکار کردم که توی ۲۲ سالگی باید همچین وضعیت زندگی ای داشته باشم

هیچوقت معنای واقعی خانواده و پدر رو نفهمیدم

چندروزم هست مامانم مریضه، و من جز مامانم هیچکی رو ندارم توی دنیا

حالا فکر کن چه استرس و فشاری رومه این روزا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همه‌یقربونت بشم 🤍 به تو هم همینطور عزیزمنمیدونم چیکار کردم که توی ۲۲ سالگی باید همچین وضعیت زندگی ا ...

خدا واسه هرکس تو سرنوشتش ی چیز گذاشته اینم سرنوشت ماس تحمل‌کن ایناهم‌میگذره 

بخدا من هیچی‌هیچی‌بهش نگفتم .همش‌بیرونه‌پی دوستاش اما برا من خسته س

آفرین دقیقا

بابای من توی فامیل و توی جمع دوستاش و بیرون از خونه، کلا خوشحال و بگو بخند و شوخ طبعه

وقتی ما پیشش باشیم یا خونه باشه، یه اخموی به تمام معنا، و سکوتِ مطلق

بارها بهم گفتن چقدر بابات باحاله، و من فقط یه لبخند زدم و هیچکی از درونم خبر نداشته.

کاملا درکت میکنم

مامانم تو پذیرایی بود ، اصن‌نمیدونم چرا‌اومد اینجا، نمیخواستم مامانم استرس منو بگیره ک زندگیم خوب نب ...

میدونم چی میگی عزیزم درکت میکنم❤️عب نداره گذشته بهش فکر نکن میدونم سخته ها اما چ میشه کرد شوهر منم اینجوری شده یه هفته ای میشه اصلا سمتم نیومده ازم فرار میکنه شبا گاهی محل کارش میخوابه گاهی محل خدمتش ما دوتا بچه هم داریم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آفرین دقیقابابای من توی فامیل و توی جمع دوستاش و بیرون از خونه، کلا خوشحال و بگو بخند و شوخ طبعهوقتی ...

اخه چرا‌اینطوری ان؟

ماکه خانوادشونیم‌مثلا باید مهم‌تر‌باشیم؟

بعضی وقتا میگم خدا لابد اینو برا امتحان ما گذاشته.

بابات و‌شوهرم مثل همن

اخه چرا‌اینطوری ان؟ماکه خانوادشونیم‌مثلا باید مهم‌تر‌باشیم؟بعضی وقتا میگم خدا لابد اینو برا امتحان م ...

بچه دارین؟ توروخدا اگه ندارین، تا این رفتارش رو درست نکردی بچه‌دار نشین، خواهش میکنم. چون نمیدونی چه ضربه‌ای وارد میشه به روحیه اون بچه :)

میدونم چی میگی عزیزم درکت میکنم❤️عب نداره گذشته بهش فکر نکن میدونم سخته ها اما چ میشه کرد شوهر منم ا ...

اخه این مردا‌همه‌باهم چشون شده .

خدا بهت صبر بده خاهر قشنگم

مراقب بچه هات باش ک درمورد این‌جریانا‌استرس نگیرن گناه دارن