2777
2789
عنوان

چرا تاپیک هارو بیخود گزارش میزنین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که معلومه از دم فیکی تایپک اولتو خودم خوندم دروغگو

مردم مث تو بیکار نیستن همچین چیزایی دروغ تاپیک بزنن و اصلا هم برام مهم نیست ک تو قراره فک کنی ک فیکم یا هر چیزی برو عقده‌تو با گزارش خالی کن عزیزم

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

مردم مث تو بیکار نیستن همچین چیزایی دروغ تاپیک بزنن و اصلا هم برام مهم نیست ک تو قراره فک کنی ک فیکم ...

عزیزم من مثل تو احمق نیستم برای جلب توجه اینکار و کنم که پر بازدید بشم 🤣🤣 دفعه ی بعدی خواستی دوباره مورد توجه باشی یادت باشه نی نی یار هست که دمتو قیچی کنه

مردادیه شیطون بلا   

به والله دنبال اینن تایپکشون پر بازدید بشه

چون خودت همچین چیزی برات عقده شده نمیتونی پر بازدیدی کسی رو ببینی البته ک پربازدید اصلا اهمیتی نداره ولی خب تو دنبالشی و نمیتونی همین شده همه رو گزارش میزنی

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

عزیزم من مثل تو احمق نیستم برای جلب توجه اینکار و کنم که پر بازدید بشم 🤣🤣 دفعه ی بعدی خواستی دوبار ...

احمق ک تویی گلم همچین سوالی هم قرار نیست پربازدید بشه اگه ب عقلت رجوع کنی من پربازدید بخام داستان میبافم زرنگ نه سوال خصوصی

گمشو بابا دختره ی احمق

حالا ببین نی نی یاز دم کیو قیچی میکنه

احمق ک تویی گلم همچین سوالی هم قرار نیست پربازدید بشه اگه ب عقلت رجوع کنی من پربازدید بخام داستان می ...

حق باتوئه بیشتر به این خیال بافیات ادامه بده 

مردادیه شیطون بلا   

حق باتوئه بیشتر به این خیال بافیات ادامه بده

اوج فشار😂

2790
2778
2791
2779
2792