mamyjoon مدیر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10760 عنوان سعدی | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 37 پست هر کسی را سر چیزی و تمنای کسی ستما بغیر از تو نداریم تمنای دگر😍💏 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍 1396/10/06 | 00:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسای عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 4697 بر آنم گر تو بازآیی که در پایت کنم جانیو زین کمتر نشاید کرد در پای تو قربانیامید از بخت میدارم بقای عمر چندانیکز ابر لطف بازآید به خاک تشنه بارانیمیان عاشق و معشوق اگر باشد بیابانیدرخت ارغوان روید به جای هر مغیلانیمگر لیلی نمیداند که بی دیدار میمونشفراخای جهان تنگست بر مجنون چو زندانیدریغا عهد آسانی که مقدارش ندانستمندانی قدر وصل الا که درمانی به هجرانینه در زلف پریشانت من تنها گرفتارمکه دل دربند او دارد به هر مویی پریشانی با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 گویند تمنایی از دوست بکن سعدیجز دوست نخواهم کرد از دوست تمنایی.(من این تاپیکو خیلی دوست دارم) به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آسای عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 4697 گرم قبول کنی ور برانی از بر خویشنگردم از تو و گر خود فدا کنم سر خویشتو دانی ار بنوازی و گر بیندازیچنان که در دلت آید به رای انور خویشنظر به جانب ما گر چه منت است و ثوابغلام خویش همیپروری و چاکر خویشاگر برابر خویشم به حکم نگذاریخیال روی تو نگذارم از برابر خویشمرا نصیحت بیگانه منفعت نکندکه راضیم که قفا بینم از ستمگر خویشحدیث صبر من از روی تو همان مثل استکه صبر طفل به شیر از کنار مادر خویشرواست گر همه خلق از نظر بیندازیکه هیچ خلق نبینی به حسن و منظر خویشبه عشق روی تو گفتم که جان برافشانمدگر به شرم درافتادم از محقر خویشتو سر به صحبت سعدی درآوری هیهاتزهی خیال که من کردهام مصور خویشچه بر سر آید از این شوق غالبم دانیهمانچه مورچه را بر سر آمد از پر خویش با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10760 گویند تمنایی از دوست بکن سعدی جز دوست نخواهم کرد از دوست تمنایی. (من این تاپیکو خیلی دوست دارم) &n ... ای جان،چه زیبا 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10760 گرم قبول کنی ور برانی از بر خویش نگردم از تو و گر خود فدا کنم سر خویش تو دانی ار بنوازی و گر ... 😍😍😍😍😍😍😍مرررررسییی 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
مهسا0808 عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 299 من اهل شعر نیستم ولی سعدی شعرای پند آموز بسیااار زیبا و جالبی داره کاشکی به جز عشق و عاشقی از اون اشعارش هم بذارین
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 من اهل شعر نیستم ولی سعدی شعرای پند آموز بسیااار زیبا و جالبی داره کاشکی به جز عشق و عاشقی از اون اش ... به راه بادیه رفتن به از نشستن باطلاگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.(اینم عرفانی) به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
mamyjoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10760 به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل اگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم. (اینم عرفانی) 👍👍👍👍👏👏👏 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍