2777
2789
طرز فکرش نزدیکه یعنی شما هم به شدت احساس پوچی میکنی؟

درضمن احساس پوچی نمی کرد از ناعدالتی و نابرابری تو این دنیا رنج میکشید میگف فقط تو قبرستونه که قدرتمندا نمیتونن به ضعیفا زور بگن ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوف وکور رو من نخوندم ولی خیلی تعریفش رو شنیدمو اینکه خودکشی کرده غم انگیزه

خواستم چیزی بگویم، ولی ترسیدم گوش او، گوش‌های حساس او که باید به یک موسیقی دور آسمانی و ملایم عادت داشته باشد از صدای من متنفر شود.

:) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
خیلی میخوام کتاباش روبخونم ولی حال روحیم اکی نیست میترسم بدتر کنه.

شما از وق وق صاحاب شروع کن که طنزه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چی باید باشه؟😂خدا همه رو هدایت کنه ولی ایشون انقد معلوم الحال بود که خودکشی کرد💁🏻‍♀️همین فک میکنم ...

از نا عدالتی تو این دنیا گله داشت اون به فکر امثال ماها بود که از طبقه ی متوسطیم ...

عه نمیدونستم کتاب طنزم دارهممنونم عزیزم♥♥حتما میخونمش.

اوووه اره اکثرش بامزه ست ولی ته خندت یه تلخیه خاصی داره. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...