2777
2789
خیلی ترسناکه لعنتی چون به دین ما نزدیکه بیشتر ترسش واسه همینه .واسه چی حالا اینارو میخوایی ببینی

همینجوری البته دچار سحر هم شدم میخوام اطلاعاتمو بالا ببرم 

همینجوری البته دچار سحر هم شدم میخوام اطلاعاتمو بالا ببرم

از کجا میدونی دچار سحر شدی کسی بهت گفته یا چیزی دیدی؟

اینا بیشتر تورو میترسونه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی دچار سحر شدی کسی بهت گفته یا چیزی دیدی؟اینا بیشتر تورو میترسونه

مطمینم هم خودم و مهمانام میبینیم همیشه هم اینکه کسی بهم گفت ... دیشب دو قسمتشو دیدم زیاد ترسناک نبود تصنعی ساختن 

سجین رو اول قسمت سومشو ببینخیلی کلا فیلمش ترسناکهشاید صدتا فیلم ترسناک دیدم ولی فقط با سجین ترسیدم

مم زیاد حال نکردم باهاش بهرحال سینمای ترکیه در حد هالیوود خفن نیست گریماش اغراق شده بود ولی بازم چون نزدیک فرهنگ ما بود جالب بود

مطمینم هم خودم و مهمانام میبینیم همیشه هم اینکه کسی بهم گفت ... دیشب دو قسمتشو دیدم زیاد ترسناک نبود ...

کسی که هستن به همه میگن باید ببینی چه چیز غیر عادی اتفاق میوفته

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله !؟

میگم گاهی بعضیا همینجوری میگن که آره طلسم داری فلان باید ببینی تو زندگیت چیز غیر عادی اتفاق افتاده یانه

میگم گاهی بعضیا همینجوری میگن که آره طلسم داری فلان باید ببینی تو زندگیت چیز غیر عادی اتفاق افتاده ی ...

گفتم که من از رو هوا حرف نمیزنم ! یقین دارم دوست عزیز

گفتم که من از رو هوا حرف نمیزنم ! یقین دارم دوست عزیز

انشالله که چیزی نباشه چون خیلی بده اگر واقعا چیزی باشه