2777
2789
یعنی میخواد تموم کنه یا چی؟ قرار بود اخر هفته خونواده ها حرف بزنن اگه مامانش ب مامانم زنگ نزد چیک ...

بنظر من با این وضع عروسی نکن فک کردی بعد از عقد معجزه میشه؟اگه واقعا اینهمه اختلاف و کشمش دارین چه اصراری داری واقع بین باش،هیچی رو زوری نخواهنخواه،اگه بخوادت هر جور بشه میگیردت ولی به زورم که نمیشه

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل نامزدیت مشکل بوده بنظرت بهتر نیست ازش دل بکنی ؟تاپیک های قبلیت رو خوندم

اى كاش منم تو نامزدى جدا ميشدم الان مادر دو تا بچم. اصلا نميتونم. نانزدى رو واسه همين چيزا گذاشتن. اگه نميسازين و همش دعوا و بى احتراميه اخلاقش درست بشو نيس خواهر جان. ميگن تو زندگى بيان درست ميشن ولى ذات بد و اخلاق بد رو نميشه درست كرد. كلا درست بشو نيستن وسلام

شده تا حالا قهر کنی خبری ازت نگیره این اولین باره همیشه پیگیر میشد ببینه چرا ناراحتم

اره اما بزار خودش بیاد سمتت که اگه خودت بری پررو میشه

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

اخه دختر خوب قهر دیگه چیه؟! اگه 72یی باشی خانوم باید خیلی صبور تز ازین حرفا باشی! آدمی ک مدام قهر کنه واقعا باعت سردی طرفش میشه. من فرض میکنم حق با تو اما اینکه کارشو به من ترجیح میده و چمیدونم همکارش بیشتر دوست داره فکرایی الکیه. ارتباط تلفنی مضخرف ترین نوع رابطه ست. شوهر منم توی نامزدی از تلفن بیزار یود. من همیشه زنگ میزدم البته هرگز روزی نبود ازم خبر نگیره ولی من غصه میخوردم ک چرا کم زنگ میزنه. الان ک زیر ی سقف یم میخندم ب اون فکرام. ببین مشکلش چیه. بدون قهر بدون لوس بازی. صحبت کن... صحبت کننننن

اخه دختر خوب قهر دیگه چیه؟! اگه 72یی باشی خانوم باید خیلی صبور تز ازین حرفا باشی! آدمی ک مدام قهر کن ...

عزیز سلام خب ی دختر ۷۲یی خانوم باید رفتارش چجوری باشه جلو کسی که دوسشداره ؟ 

پسری که آدمو دوسداره چیکار میکنه ؟ اگه تو دعوا مقصر باشی و طرف تو عصبانیت بگه دیگه نمیتونیم باهم باشیم و جوابتو دیگه نده چیکارکنیم؟

عزیز سلام خب ی دختر ۷۲یی خانوم باید رفتارش چجوری باشه جلو کسی که دوسشداره ؟  پسری که آدمو دوسد ...

سلام

عزیزم مردهای خوبی که به درد زندگی مشترک میخورن یه سری ویژگی ها دارن که ادم باید قبل از اینکه بخواد زیادی بهشون علاقمند بشه اینا رو بررسی کنه که اصولا این اتفاق خیلی کم میفته و ماها اول عاشق میشیم بعدا میفهمیم طرف چ مشکلاتی داشته. اگه دوس داشته باشی تجربه خودمو بهت میگم.

هیچ دعوایی نیست که بین دو تا عاشق واقعی اتفاق بیفته و عاقبتش این حرف باشه که بیا جدا شیم! دو نفری که همو دوس دارن هیچوقت این حرفو به هم نمیزنن. ممکنه قهر کنن ممکنه ناراحت و عصبی بشن اما هرگز نمیگن جدا شیم.

اولا این حرف جدا شیم و ما به درد هم نمیخوریم رو خیلی جدی بگیرید. اصلا نذارید سر هر مساله ای این حرفا بینتون رد و بدل بشه. اگه واقعا عاشق هستید باهم قرار بذارید که هرگز این جمله ر و به هم نگید. مردها گاهی میخوان تنها باشن چون نمیتونن مثل ما مسائل رو آنی تحلیل کنن. مجبورن زمان بذارن و بهش فکر کنن. شمام قرار سفت و محکمی بذارید و بهش بگید اگه دعوا کردیم حق نداریم قهر کنیم، حق نداریم از حال هم با خبر نشیم و حق نداریم حرف جدایی بزنیم. زمان میذاریم و فکر میکنیم اما قهر نه.

دوما قرار بذارید هرکسی این حرفو بزنه به طرف مقابلش اجازه داده هرجور که فکر میکنه درسته جوابشو بده و حتی برای همیشه ترکش کنه. یا هر قرار دیگه ای که مطمئن باشید بهش پایبنده.

من خودم توی دوران پیش از ازدواج کم کم یاد گرفتم قهر کردن و ترک کردن ساده ترین راه برای ابراز ناراحتیه. شما وقتی قوی باشی و به راحتی ازمشکل فرار نکنی به طرف هم یاد میدی اینکارو بکنه.

مردها اگه هوس باز نباشن خیلی دنبال دختر نیستن و به محض اینکه یه دختر خوب و قوی که روی پای خودش وایمیسه و به این راحتی قهر نمیکنه و بیش از حد لوس نیست ببینن و بهش علاقمند بشن به راحتی ولش نمیکنن.

اگه ازدواج هم کردید که قضیه یکمی فرق داره!