2777
2789

اجازه بیرون رفتن تا سر کوچه در حدی که برم نون بگیرم برم مغازه رو ندارم دیگه خسته شدم همش باید تو خونه باشم من با کار خونه هیچ مشکلی ندارم 

اما من جوونم باید ور دل مادربزرگم بشینم 

می‌خوام برم بیرون بابام میگه مامان بزگت تنها میمونه‌

مامانم با بهانه های مختلف همش بیرونه 

اما مثل مثل کلفت این خانم شدم 

تنها راه نجاتم مرگ یا ازدواج 

چرا اینجوری باهام رفتار میکنند که به فکر ازدواج باشم 

من هیچ وقت دوست داشته نشدم به اطرافیانم نگاه میکنم همه خوشبخت شاغل اما من همش تو خونه خستم از این زندگی کسی هم نیست باهاش حرف بزنم درد و دل کنم 

فقط باید گریه کنم یه مدت بود حالم خوب شده بود تا این اومد خونمون دوباره 

حتی بگم ازدواجم کنم کسی از من خوشش نمیاد نمی‌دونم چرا من مشکلم چیه چرا شانس ندارم 

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درسی چیزی دانشگاهی نداری؟

من قبول شدم اما از رشتم راضی نبودم روانشناس بود دوباره امسال می‌خوام کنکور بدم مامایی قبول شم اما فکر نکنم بشه با این وضع

من قبول شدم اما از رشتم راضی نبودم روانشناس بود دوباره امسال می‌خوام کنکور بدم مامایی قبول شم اما فک ...

راهت ازدواج نیست راهت اینه که بشینی درس بخونی قبول شی بری تو جامعه ..مگه الان کسی تو 21سالگی ازدواج میکنه ..وقتی خونوادت ببینن داری میری دانشگاه بعدم سر کار چیزی نمیگن و خودبه خود وارد جامعه میشی و پیشرفت میکنی

سلیطه باش حق خودت دفاع کن برو بیرون بگرد با دوستات تو خونه ادم گیج میشه

من خیلی محدود برم بیرون بهم میگن چه خبره چی تو ذهنت میگذره من حق ندارم از خواستگارامم حرفی بزنم بابام میگه بی خود نمیزارن فعلا ازدواج کنی 

راهت ازدواج نیست راهت اینه که بشینی درس بخونی قبول شی بری تو جامعه ..مگه الان کسی تو 21سالگی ازدواج ...

من که دانشگاه میرفتم بخاطر بی علاقه بودن به رشتم ولش کردم

نه من کلا دنیام با بقیه یکی نیست کلا انگار با کل آدم ها جهان فرق دارم

تو برو علوم بخون با ۱۰‌ سال سن اومدی اینجا کدخدایی