2777
2789

دوستان داداشم ۱۰ ساله مریضه تو این ۱۰ سال کلی دکتر عوض کردیم هیچ کدوم خوب و دلسوز نیستن کمکش کنن فقط ی مشت دارو مینویسن و تمام

خیلی تو وضعیت بدی هستیم اگر تو تهران روانپزشک خوب و کاربلد میشناسید معرفی کنید خدا خیرتون بده

سلام عزیزم بیماری اسکیزو درمان نمیشه متاسفانه پس کنترل میشه اونم با مصرف مدام دارو من پرستار روانپزش ...

اره میدونم درمان نداره ولی حداقل ی پزشک حاذق باشه ک دارویی بده کنترلش کنه بعضی وقتا خیلی حالش خراب میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم بیماری اسکیزو درمان نمیشه متاسفانه پس کنترل میشه اونم با مصرف مدام دارو من پرستار روانپزش ...

از علائمش میشه بگین؟ 

دلوکستین ۳۰ و فلوکستین ۹۰ جز داروهاش محسوب میشه؟؟؟

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

بیمارستان بستریش نکردین؟ 

مشکلش خیلی جدیه؟ سر کار نمیتونه بره؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
از علائمش میشه بگین؟ دلوکستین ۳۰ و فلوکستین ۹۰ جز داروهاش محسوب میشه؟؟؟

فلوکستین میدونم تو داروهاش هست اون یکیو نمیدونم الان 

علائمش ک تمرکز اصلا نداره قبلا که دارو نمیخورد شدیدا توهم میزد با با دارو کمتر شده ولی بازم ی وقتایی حالش بد میشه کلا کارای عجیب غریب زیاد داره

فلوکستین میدونم تو داروهاش هست اون یکیو نمیدونم الان علائمش ک تمرکز اصلا نداره قبلا که دارو نمیخورد ...

آسیب هم میزنه به چیزی؟ 

من دکتر سرحدی میشناسم سمت صادقیه مجتمع طلا طبقه پنجم هسن ولی نمیدونم چقدر قوی باشه 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

از علائمش میشه بگین؟ دلوکستین ۳۰ و فلوکستین ۹۰ جز داروهاش محسوب میشه؟؟؟

علائمش،توهم،هذیون میگه،افکار نامنظم داره ،بی خوابه،بی اشتهاست

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
فلوکستین میدونم تو داروهاش هست اون یکیو نمیدونم الان علائمش ک تمرکز اصلا نداره قبلا که دارو نمیخورد ...

ببرش بیمارستان میمنت دکتر انوشه انصاری اقاست اگه بتونی وقت بگیری دکتر فوق العاده ایه

ببرش بیمارستان میمنت دکتر انوشه انصاری اقاست اگه بتونی وقت بگیری دکتر فوق العاده ایه

یه دوستی داشتم پرستار بود ،دوران طرحش یک مدتی بیمارستان اعصاب و روان کار میکرد 

خاطرات جالبی از اونجا تعریف میکرد ،

شما رو دیدم یاد دوستم افتادم 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
یه دوستی داشتم پرستار بود ،دوران طرحش یک مدتی بیمارستان اعصاب و روان کار میکرد خاطرات جالبی از اونجا ...

خاطرات جالبی نداره گناه دارن مریضا خیلی اذیت میشن یکیشون دیروز به من التماس میکرد منو ببر یه جا دفن کن خاک بریز سرم تو رو خدا خیلی عذاب میکشن