2777
2789

خب طرف نمیدونه تاپیک چیه میاد میبینه بعد متن رو میخونه متوجه میشه خوشش میاد یا نه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گذاشتی ؟ بعضی چیزا نباید بمونه چون واقعا زننده هست

گوشی همه زننده شده پس نگیر دستت

بیرون همه داف و پلنگ شدن پس نرو بیرون چون زنندس نزار شوهرتم بره ممکنه زننده ها رو ببینه 

خوشت نمیاد زننده ببینی نرو تو تاپیک مردم تا چشمات ب گناه باز نشه خیلی راحته ک فهمیدنش 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

چی گذاشتی ؟ بعضی چیزا نباید بمونه چون واقعا زننده هست

این کاربر نبود یکی دیگه بود میگفت رابطه نامشروع دلشتم حاصلش یه بچه است شما هم راه حل سقط بدین کاربرا هم گزارش زدن الانم اون خانم معلوم الحال وکیل مدافع پیدا کرد

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

وقتی یکی یه تاپیک چرت و غیر اخلاقی باشه توقع نداری که مردم بیان استاتر و تاپیکش و حمد و ثنا بگن

ببخشید تنها سایت مجازی نی نی سایت هستش؟؟جای دیگه نمیبینند ونمیخونند بدتر از این؟؟هیچکس از این خانم دفاع نکردش اتفاقا شاید چند تا بچه سال بخونه وعبرت بگیره ومیشد به اون خانم کمک کردش چرا همه چیز ذو منفی میبینید؟؟اگر فقط نی نی سایت بودش حق داشتید اما نه اینکه حتی توی گوگل بزنیم وحتی بچه2ساله از ماها خیلی بهتر بلد هستش از گوشی استفاده کنه100000تا رابطه نامشروع که به قتل هم رسیده میاره بالا

پس این که میایند بچه ها اینجا میخونند یه دلیل

بنی اسرائیلی آوردن هستش عین بهانه های بنی اسرائیلی که میارند بعضی ها

ببخشید تنها سایت مجازی نی نی سایت هستش؟؟جای دیگه نمیبینند ونمیخونند بدتر از این؟؟هیچکس از این خانم د ...

ملت گزارش نزدن که بچه ها نبیبنن به شخصه دلیل گزارشم این بود که اعصابم از دست دختر که زباله هم ارزشش از اون بیشتره از دست خانم هایی که راه حل میدادن خورد شد کار اون زن اصلا پذیرفته نبود با این حال تا چیزی میگفتی قضاوت نکن قضاوت نکن و هر کسی تو گور خودش میخوابه و روشنفکر بودن کنان میومدن سمتت بیشتر از بودن همچین مواردی تو جامعه دفاع کردن ازشون اعصاب و بهم میریزه بچم و درست تربیت میکنم تا نیاد از همچین آدم های بی مقداری درس زندگی و عبرت بگیره 

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

وقتی یکی یه تاپیک چرت و غیر اخلاقی باشه توقع نداری که مردم بیان استاتر و تاپیکش و حمد و ثنا بگن

حالا غیر اخلاقی بود گزارش بزنید نا که ندیدیم تا الان غیر اخلاقی

من کل اون تاپیک خوندم ولی هیچ نظری ندادم ولی اینجا میدم به نظرم خوندن همچین تاپیکی برای بعضیا لازمه ...

خوب خود مراقبتی رو چه زن چه مرد چه کودک چه بزرگسال باید بلد باشه آگاه باشه

اره بابا بدبخت رو ترکوندن

حقش بود هم خودش هم اونای که داشتن راه حل میدادن خیلی تاپیکش چرت بود

خوب خود مراقبتی رو چه زن چه مرد چه کودک چه بزرگسال باید بلد باشه آگاه باشه

بله درسته ولی متاسفانه بعضی از دخترای ما سادن راحت دل میدن به همچین پسرایی و فکر میکنن آخر کارشون صدرصد ازدواجه ولی پسرا همینکه کارشون کردن راحت دختررو ول میکنن میرن مثل همون خانم چیزیم براشون مهم نیست

ملت گزارش نزدن که بچه ها نبیبنن به شخصه دلیل گزارشم این بود که اعصابم از دست دختر که زباله هم ارزشش ...

اعصابت خرد شدش میرفتید از تاپیک بیرون مجبور نبودید بمونید

اتفاقا منم با نظر دادن بعضی ها واسه دارو موافق نبودم ودرست جواب دادم که راهنمایی اشتباه نکنید این خانم باید بره پیش متخصص

بعدش هم در مورد قضاوت اتفاقا دارید بد قضاوت میکنید

ببین حضرت علی میگه اگر دیدید شب کسی گناه کرده حق ندارید صبح به چشم گناهکار نگاهش کنید شاید توبه کرده باشه

این خانم هم از توبه کردن وپشیمونی هم گفته بودش چرا اونا رو ندیدید؟؟شما از خدا وحضرت علی بالاتر شدید؟،خدا حتی قاتل وزناکار رو میبخشه بعد شماها که بنده خدا هستید نمیبخشید وعصبی میشید؟؟اگر هرکسی از شما وحرفاتون عصبی شدش باید برخورد بد بکنه؟؟ببین از کجا میدونید که مادر این خانم بد تربیتش کرده که میگید من دخترم درست تربیت میکنم اینقدر به چشم دیدم که مادرها وپدرهایی که به قول خودشون خیلی بچه خوب تربیت کردند وبه فکر بچه اشون بودند ومواظب بچه اشون اما دختره توی دبیرستان اونم30سال پیش با یکی که خیلی وضع مالی پایینی داشتش فرار کرده چیها که دیگه بعدش بلند نشد از رابطه اشون چون دختری فریب میخوره حتما بد تربیت شده؟؟خیلی بد وزود قضاوت میکنید دنیا اینقدر دنبال آدم میادش که این قضاوتها رو سرت بیاره بگه حالا بیا منم منم کن ببینم چی میخواد بگید

قضیه مردم جمع شدن برای نماز ودعای بارون رو شنیدی حتما؟؟خدا آبروی بنده اش رو حفظ میکنه و100000بار بهش فرصت وتوبه کردن میده تو چکاره یی که نمیدید؟؟واقعا مردم رو امثال شماها که دین رو ظالمانه وبد رواج دادید

زده کردید از دین واسلام و....