2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 44 پست

زیاد تحویلش نگیر شام و ناهار همونجور که خودتون میخورین بپز و اصلا تدارک آنچنانی نبین 

دلم نمیخواد بگم ولی یخوره شام و ناهارتو لفت بده ویکم دیر سفره پهن کن

صبحا بیشتر بخواب

و باهاش اصلا حرف نزن تا زمانی که اون باهات حرف بزنه اونموقع هم جوابای کوتاه بده

دیگه تفریح و خرید و اینا تعطیل

اینجوری میفهمه ناراضی و اگر حرفی زد و غر زد بگو میبینی که مامانجون مشغول بچه هامم دلم نمیخواد حرف و حدیثی پشتم باشه

با یه تیر دونشون بزن

اگه خیلی پررو تشریف دارن و فورا به روت آورد که منظورت منم و اینا 

دست پیش بگیر بگو شما؟؟مگه شما پشت من حرفی زدید؟؟

خوب که دستش رو شد قشنگگگ منت بزار که اونهمه مهمونوازی کردم الان کردم فلان کردم پشتم اینجوری گفتید من نمیگذرم انشالله خداجوابتونو بده

که احتمالش کمه خودشو لو بده ولی گفتم بهت بگم حواست به همه چی باشه😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد تحویلش نگیر شام و ناهار همونجور که خودتون میخورین بپز و اصلا تدارک آنچنانی نبین  دلم نمیخ ...

پدر شوهرم پيش خودش زنگ زد بهم گفت مادر شوهرت اومده بود خونتون خوب كردي به بچه ها نرسيدي اينو هرس دادي

ميدونه ميدونم

ولي باز به روش نمييارم

دنيا دو روزه   
اصلا بد برخورد نکن.هرچی باشه ایشون مهمون شما هستن

مهموني هست كه هر بار فقط از اومدن خونه ما حرف ميزنه من فشارم ميوفته و تا بياد و گورشو گم كنه استرس دارم

دنيا دو روزه   
پدر شوهرم پيش خودش زنگ زد بهم گفت مادر شوهرت اومده بود خونتون خوب كردي به بچه ها نرسيدي اينو هرس داد ...

واسه همون میگم اصلا به روت نیار و اینکار هارو بکن اتفاقا بهتر میفهمه حد خودشو ندونسته

پس احتمالش هم بالا میره که خودشو لو بده

چون فکر میکنه تو میدونی اما از حرفاش ناراحت نیستی که به روت نمیاری وقتی خودشو لو بده و تو اون عکس العمل هارو نشون بدی فقط خودشه که ضایع میشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بگو من دوس دارم هر ایرادی دارم به خودم بگی 

اخه نميتونه بگه ايراد نيست كه بهونست

مثلا گفته بچم ميره دستشويي مياد شلوار نميپوشونم تو خونه لخت ميگرده

در حالي كه اينجوري نيست

اصلا نميتونه كه به خودم بگه

دنيا دو روزه   

چقدر بدم مياد از ادم ايراد گير حالا خودشونم همچين مال نيستنا 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اگه منطقیه بهش بگو مامان جون کاش به خودم.میگفتین به بچه ها نمیرسم که اگه مشکلی هست خودم حل کنم. این ...

اصلا نميدونن منطق رو با كدوم ط مينويسن

كافيه يه حرفي بگي صد تا حرف و ايراد ديگه تحويلم ميده

دنيا دو روزه   

والله مادرشوهریا خواهرشوهرام محاله همینجوری یا حتی برانشستن دوسه ساعته نمیان میگن شماها بیاین ما پیریم بعدش راحت باشین خونتون .والله ی چیزایی میخونم ادم شاخ درمیاره .ادم چقد ب طرف خوبی کنه سواستفاده میکنه بهتره خیلی دست کم بگیری بعضی چیزا رو البته ن اینکه بشینی باشوهرت جروبحث کنی سعی کن همیشه سیاست خرج بدی .

bir ällähim
والله مادرشوهریا خواهرشوهرام محاله همینجوری یا حتی برانشستن دوسه ساعته نمیان میگن شماها بیاین ما پیر ...

اصلا با شوهرم در مورد خونوادش بحث نميكنيم

چون خودش هميشه ميگه حق با منه

دو بار هم با مادرش دعوا كرده سر اين اذيتاش

باز زنه از رو نميره

دنيا دو روزه   

از يه طرف هم برادر سوهرم داره دكترا ميخونه و بيكاره

همش مياد خونه ما مغز شوهرمو بخوره تا بهش كار بده

قبلا يك سال با شوهرم كار كرد ولي همش اعصاب شوهرمو خورد ميكرد هر روز بي حوصله و ناراحت و عصبي بود

چون برادر شوهرم كار بلد نبود

همش ضربه ميزد

مدتي كه اينجا بود اخلاق شوهرم غير قابل تحمل شده بود

حالا مادر شوهره زود زود مياد حرف از كار باز ميكنه تا شوهرم دلش بسوزه باز كار بده

دنيا دو روزه   

ناراحت نباش ماهم دور و ورایمون اینطوری هس دیه پرده حرمتو برداشته مادرشوهر خاله ی منم اینطوریه نه رفت و امد داره ن هیچی فقط مناسبت الانم ی جوری هست چیزی بگه مادرشوهرش جواب دندان شکن میده میگه نزدیکه ده ساله ازدواج کردم تاحالا بی احترامی نکردم ولی الان دیگه نمیتونه برام تو بگه چون کارایی کرده ک زبونش کوتاست.

bir ällähim