2777
2789
اره بهم داد گفت دو هفته شبانه روزی ببند بستم یخورده بهتر شدم دوباره دردای شدید گرفتم

عزيزم شما چيكار كردين منم مشكل شما رو دارم و دكتر ميگه جراحي و من ميترسم فيزيوتراپي هم كردم موقت خوب شدم بعد برگشتم 

عزيزم شما چيكار كردين منم مشكل شما رو دارم و دكتر ميگه جراحي و من ميترسم فيزيوتراپي هم كردم موقت خوب ...

سلام گلم فعلا هیچی چون عصب دست چپم خیلی تحت فشار هست داره تخریب میشه گفت تا دست شل نیوفتاده باید عمل کنی دیروز آنلاین ویزیت شدم پیش دکتر محمد رسول نظام ابادی تهران با توجه به mri و نوار عصب دستم گفت که بهترین راه حل عمل هست اما چون بچه کوچیک داری یه تایم کوتاه روی عصب دست کار میکتیم تا ۳هفته اگر دیدم عصب دست جون گرفت که روند درمان رو ادامه میدیم اگر نه که باید عمل کنم دعام کنید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا خیرت بده چطوری می تونم باهاتون در تماس باشم که بهم بگید دقیقا چکار کنم استراحت در چه حدی باشه دو ...

عزیزم من دردم به حدی بود ده روز فقط  فریاد میزدم 

ام ار ای گردن و شانه دادم و تشخیص پارکی دیسک دادن 

نوار عصب هم دادم  اونجا تشخیص دادن تمام عصبها ملتهب شده و ضعیف 

پنج تا جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات تشخیص عمل دادن 

منم استرس شدید داشتم و میترسیدم 

مراجعه کردم به یک متخصص جراح ارتوپد ایشون گفتن بااین شرایط روحی اصلا نمیتونی عمل کنی و به من پیشنهاد فیزیوتراپی و طب سوزنی دادن 

خداروشکر الان خیلی بهترم فقط باید مراعات کنم کار سنگین انجام ندم استرس نداشته باشم 

سلام گلم فعلا هیچی چون عصب دست چپم خیلی تحت فشار هست داره تخریب میشه گفت تا دست شل نیوفتاده باید عمل ...

من مدت یک ماه گردنبند طبی سفت بستم و گردنبند پمپی 

سه ماه استراحت در حد یک سرویس رفتن راه میرفتم 

حتی یک دوش ساده نمی‌تونستم بگیرم همسرم کمکم میکردن 

آشپزی و جارو و این کارا رو همسرم و خواهرم انجام میدادن 

سلام دوستم دیسک گردن شدید داشت و تنها راهش جراحی دیسک گردن بود. خیلی میترسید از جراحی ولی بعد از این که جراحیشو دکتر مهران مرادی انجام داده بود، دیسک گردنش خداروشکر درمان شد و از نتیجه جراحی خیلی راضی بود.