2777
2789

تو تاپیک قبلی توضیح دادم دلیل قهرمو.امروز بهش بهونه کردم ک ب فلانی قرض دارم سهم یارانه منو بزن ب کارتم برگشت زنگ زد گف شماره کارت خودشو بفرس گفتم ب مال من بزن بعدش قط کرد میخوام آشتی کنیم چیکارکنم بااینکه گناه تواونه  ولی دلم تنگ شده براش

اگه  پول نیاز داری و نمیخوای بدونه شماره کارت اون طرف رو بگیر بهش بده بعد که واریز کرد بگو بزنه به حساب خودت 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره مزمل بخون

حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

عزیزم سر این موضوع پیش پا افتاده چرا رفتی خونه پدرت؟ خانوادت میدونن قهری؟

من قهر نمیومدم همینجوری میومدم خونه پدرم خیلی دلم گرفته بود گف نیادیگه خونه

چند مورد دیدم حتی یه مورد خودم از بس قهر و دعواشون به خونه پدرشون کشوندن .طرف خسته شد ازین زندگی و دیگه نخواست ادامه بده و یه کلام گفت فقط طلاق .منم خودم با پا خودم برگشتم و دیگه دعواهامون به بیرون نکشیدیم

اره خیلی الکی بود از صب دنبال دعوابود

اینجور مواقع خودتو بزن به در بیخیالی یا بهش بگو برو بیرون آمدم که شدی بیا خونه .وقتی هم بهت گفت نیا خونه از رو عصبانیت بوده ته دلش نبوده کلا مرد ها بلد نیستن ناز کنن .تو باید میگفتی اونجا خونه منه تو ناراحتی نیا خونه 

من قهر نمیومدم همینجوری میومدم خونه پدرم خیلی دلم گرفته بود گف نیادیگه خونه

اصلا بحث رو کش نده، غرورت رو بزار زیر پا و برگرد سر خونه زندگیت، با روی خوش و بهش ابراز علاقه کن بگو که دلتنگش شدی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️