2777
2789
عنوان

نامزدم صورت جوش جوشیمو‌ دید

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 44 پست
یا خدا شما قرارهه ازدواج کنید ممکنه در اینده کلی اتفاق براتون بیوفتدهه یعنی با یه جوش صورت ناراحت می ...

یه جوش چیه صورتم جای صاف نداره😭😭😭😭😭

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من ۲۹ سالگی از پسرم گرفتم افتضاح بود خیلیم خارش داشت چندتایی کندم ، میری حموم شیر ولرم رو به سرد ببر از نوک سر تا پاتو باهاش بشور چربی شیر  باعث میشه خارششون کم شه ، جاشون نمیمونه نترس و دستکاری نکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو صورت خیلی بده.دختر برادرشوهرم گرفت ۱۴ سالش بود سه چهارتارو کند الان۱۷ سالشه جاش هست گود شدهلوسیون ...

😭😭😭😭😭برای منم گود میشع؟ ای خداا😭😭😭😭😭😭😭

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه جوش چیه صورتم جای صاف نداره😭😭😭😭😭

اصلا متوجه منظورم نشدی نه ! میگم ممکنه خدایی نکرده در اینده مثلا اتفاق بدتر واسه شما یا همسرتون بیوفته همدیگه رو ول میکنید برای زیبایی چهره فقط !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

من ۲۹ سالگی از پسرم گرفتم افتضاح بود خیلیم خارش داشت چندتایی کندم ، میری حموم شیر ولرم رو به سرد ببر ...

میتونم شامپو بزنم یا نه

تو سرمم زیاد زده

یعنی همسر آدم همیشه قیافه مرتب و تمیز و آرایش کرده و ...‌ رو میبینه؟؟

اگه کسی مریض بشه میره توی بیابون که همسرش اونو نبینه؟

این همه آدم آبله مرغون گرفتن؛ تا آخر عمرشون همونجوری موندن؟

بعضی از تاپیکها رو که میخونم هی میگم ماها عجیبیم بقیه عجیبن! چی درسته چی غلطه!

یعنی همسر آدم همیشه قیافه مرتب و تمیز و آرایش کرده و ...‌ رو میبینه؟؟اگه کسی مریض بشه میره توی بیابو ...

آره خدایی منم میگم تا آخر عمر قرار نیس که همسرمون مارو عین پرنسس ببینه باید عادت کنه😪😂

میتونم شامپو بزنم یا نهتو سرمم زیاد زده

اره حموم برو دیگه ، من بعد حموم میخواستم بیام بیرون شیر رو میزدم به سر و بدنم و بعد ده پونزده دقیقه با آب ولرم میشستم میومدم بیرون عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
آره خدایی منم میگم تا آخر عمر قرار نیس که همسرمون مارو عین پرنسس ببینه باید عادت کنه😪😂

یه بار یه خانمی اینجا تاپیک زده بود که همسرتون چهره بدون آرایشتون رو دیده یا نه؛ یه همچین موضوعی

خودش میگفت منو شوهرم بدون آرایش ندیده

می‌گفتیم مگه میشه؟ خب چطوری حمام میری ؟ شبا صورت تمیز نمیخوابی و ....

می‌گفت وقتی شوهرم نیست میرم حمام‌ ! بعد آرایش میکنم تا میاد. شبا هم وقتی شوهرم خوابید میخوابم صبحها هم قبل از بیدار شدنش آرایش میکنم!

چند سال هم بود ازدواج کرده بود بچه هم داشت.

حالا کامل و دقیق یادم نیست جزئیات رو؛ ولی همچین صحبتی داشت

اصلا بعضی از طرز فکرها رو نمیتونم درک کنم واسم عجیبن!

یه بار یه خانمی اینجا تاپیک زده بود که همسرتون چهره بدون آرایشتون رو دیده یا نه؛ یه همچین موضوعیخودش ...

همین کارارو میکنن مردا پرو شدن دیگه من یکی دیگه رو دیدم می‌گفت من همیشه سریع تر از شوهرم پا میشم آرایش میکنم تا شوهرم قیافه زشتمو نبینه 

به خاطر آقایون که اصلا واسشون مهم نیست تهشم ایراد میگیرن

خودمونو چیکارا که نکردین الان بخاطر سطح فکر اینا کلینیک های زیبایی چه پول هایی که درو نمیکنن🤦🏼‍♀️